VAV teki urakkasopimuksen Tikkurilan uudesta talosta

Havainnekuva

VAV Asunnot Oy ja Rakennustoimisto V.O. Mattila Oy allekirjoittivat tänään 28.9. kokonaisurakkasopimuksen uuden asuintalon rakentamisesta Tikkurilaan, osoitteeseen Orvokkirinne 4. Osoitteessa nyt sijaitsevat asuinrakennukset puretaan, koska oli teknisesti ja taloudellisesti järkevämpää rakentaa tilalle uusi kiinteistö kuin yrittää peruskorjata vanhaa. Samalla kiinteistön asuntojen määrä nousee kaksinkertaistuu 37:stä 72:een

V. O. Mattila valikoitui kokonaisurakan toteuttajaksi kilpailutuksen kautta. Vanhan kiinteistön purkutyöt alkavat marraskuun alussa, ja uutta aletaan rakentaa vuodenvaihteessa. Orvokkirinteen uuden talon arvioidaan valmistuvan huhtikuussa 2019.

Orvokkirinne 4:n vanhan kiinteistön asukkaiden vuokrasopimukset päättyivät heinäkuun lopussa, ja VAV tarjosi korvaavan asunnon kaikille niille, jotka halusivat jatkaa VAV:n vuokralaisena. Talon tyhjenemisen jälkeen sitä on käytetty Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen pelastusharjoituksiin.

Orvokkirinne 4:ään valmistuu 72 vuokra-asuntoa, joista 15 on erityisasuntoja. Asuntojen haku on alkuvuodesta 2019; haun alkamisesta tiedotetaan erikseen näillä sivuilla sekä VAV:n Facebook-sivulla.