Auringonkierto 2

havainnekuva
Leinelään, osoitteeseen Auringonkierto 2, valmistuu syksyllä 2017 uusi kerrostalokohde, jossa on yhteensä 99 asuntoa. Auringonkierto 2 on VAV:n ensimmäinen vuokratalo Leinelässä. Talon valmistumispäivä on 29.9.2017.

Auringonkierron asunnot ovat kooltaan yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen tarkat neliökoot ja vuokrat näet alla:

Asuntotyyppi Pinta-ala Kuukausivuokra Asuntoja
1 h + kk 35−38,5 m² n. 565−612 € 35 kpl
1 h + tupakeittiö 46−47 m² n. 666−708 € 32 kpl
2 h + kt 48 m² n. 694−716 € 16 kpl
3 h + kt 66 m² n. 864−890 € 16 kpl

Vuokran lisäksi asunnoista peritään asukaslukuun perustuva vesimaksu, joka on 15 € henkilöltä kuukaudessa. Tupakointi on kokonaan kielletty kiinteistön sisätiloissa, parvekkeilla ja rakennusten välittömässä läheisyydessä.

Asuntojen hakeminen

Haku Auringonkierto 2:n asuntoihin alkaa 26.5.2017, ja talon valmistumispäivä on 29.9.2017. Asukkaiksi valituille ilmoitetaan valinnoista heinäkuun aikana.

26.5. alkaen Auringonkierron asuntoja voit hakea normaalilla VAV:n sähköisellä asuntohakemuksella, jonka löydät täältä. Valitse hakemuksen kaupunginosaluettelosta Koivukylä ja klikkaa kohtaa Suorita kohdehaku. (Leinelän asuinalue on osa Koivukylän kaupunginosaa.) Näin avautuu lista, jossa näet osoitteen Auringonkierto 2 haettavana olevat asunnot. Listasta voit valita hakemukseesi sinua kiinnostavat asunnot. Samalla hakemuksella voit hakea asuntoja myös muista VAV:n vuokrataloista.

Hakijoita koskevat tulo- ja varallisuusylärajat, jotka voit tarkistaa täältä. Jos sinun ei ole mahdollista jättää sähköistä hakemusta, voit täyttää paperisen hakemuslomakkeen VAV:n toimistolla, yhteystiedot näet täältä.

Kiinteistö

Auringonkierto 2:n kiinteistössä on neljä viisikerroksista porrashuonetta. Talon ensimmäisessä kerroksessa on talosauna, kaksi talopesulaa, neljä kuivaushuonetta, kerhohuone sekä jokaiselle asunnolle oma irtaimistovarasto. Jokaisessa talon portaassa on esteetön, automaattiovellinen hissi sekä ulkoiluvälinevarasto.

Autopaikkoja on asukkaiden käytössä yhteensä 68, joista viidessä on sähköauton latauspiste. Kolme autopaikoista on mitoitettu liikuntaesteisille. Kiinteistön pihalla on lasten leikkipaikka, ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto sekä polkupyörätelineet.

Jokaisessa asunnossa on käytössä DNA:n maksuton taloyhtiölaajakaista, jonka nopeus on 10 Mbit/s. Lisätietoa DNA:n laajakaistayhteydestä löydät täältä.

Lähialue

Auringonkierto 2 sijaitsee noin 300 metrin päässä Leinelän juna-asemasta, josta kulkee säännöllinen lähijunayhteys kehärataa pitkin. Lähijunalla Leinelästä pääsee Helsingin keskustaan 24 minuutissa. Junamatka Tikkurilaan kestää 4 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 3 minuuttia.

Aivan Auringonkierron vieressä on Epinkoskenpuiston viheralue, joka tarjoaa mahdollisuudet lenkkeilyyn ja talvella myös hiihtoon.

Auringonkierto 2:n tarkan sijannin kartalla näet tästä.