Martinlaaksonkuja 2b

havainnekuva

Martinlaaksoon, osoitteeseen Martinlaaksonkuja 2b, valmistuu vuonna 2018 uusi kahdeksankerroksinen VAV:n vuokratalo.

Martinlaaksonkujalle valmistuu 36 tavallista vuokra-asuntoa sekä 15-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö. Huoneistot ovat kooltaan yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Tarkat neliökoot ja vuokrat näet alla:

Asuntotyyppi Pinta-ala Kuukausivuokra Asuntoja
1 h + tk 35,8 m² n. 560−576 € 15 kpl
2 h + kk 42,3−47,1 m² n. 604−694 € 11 kpl
2 h + kk 59,5 m² n. 793−818 € 5 kpl
3 h + kk 63,2 m² n. 826−851 € 5 kpl

Vuokran lisäksi asunnoista peritään asukaslukuun perustuva vesimaksu, joka on 15 € henkilöltä kuukaudessa. Tupakointi on kokonaan kielletty kiinteistön sisätiloissa, parvekkeilla sekä piha-alueella.

Asuntojen hakeminen

Martinlaaksonkuja 2b:n asunnonhaku on päättynyt, ja kaikille asukkaiksi valituille on ilmoitettu valinnoista henkilökohtaisesti.

Kiinteistö

Martinlaaksonkuja 2b:n kiinteistössä on kahdeksankerroksinen kerrostalo. Talon ensimmäisessä kerroksessa ja kellarikerroksessa on talopesula, kuivaushuone, ulkoiluväline- ja polkupyörävarastot sekä jokaiselle asunnolle oma irtaimistovarasto. Talossa on esteetön, automaattiovellinen hissi. Autopaikkoja on asukkaiden käytössä yhteensä 25.

Jokaisessa asunnossa on käytössä DNA:n maksuton taloyhtiölaajakaista, jonka nopeus on 10 Mbit/s. Lisätietoa DNA:n laajakaistayhteydestä löydät täältä.

Lähialue

Martinlaaksonkuja 2b sijaitsee noin 500 metrin päässä Martinlaakson juna-asemasta, josta kulkee säännöllinen lähijunayhteys kehärataa pitkin. Lähijunalla Martinlaaksosta pääsee Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Junamatka Myyrmäkeen kestää 3 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 13 minuuttia.

Aivan Martinlaaksonkujan naapurissa sijaitsevat Martinlaakson uimahalli ja kulttuuritalo Martinus. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa kirjasto, terveysasema, Martinlaakson peruskoulu ja lukio, päiväkoti sekä Raappavuorenpuiston ulkoilualue.

Martinlaaksonkuja 2b:n tarkan sijannin kartalla näet tästä.

Lisätietoja