Tuoretta otetta taloudenhoitoon

Hyppäsin mukaan VAV:n remmiin toukokuun alussa ja jo nyt voin todeta, että päätös oli oikea. Talossa on hyvä henki ja oma tiimini on täynnä osaavia ja ammattitaitoisia tekijöitä. On mahtavaa, että olen jo nyt päässyt työskentelemään monipuolisesti kaikenlaisten asumiseen liittyvien asioiden parissa.

Talousjohtajana päiväni pyörivät pääasiassa numeroiden ympärillä – talouden raportointi, rahoitusasiat ja esimerkiksi vuokranmääritys täyttävät päivistäni ison osan. Talouden hoidon lisäksi vastuullani on koko VAV:n henkilöstöhallinto. Eikä unohdeta omaa tiimiänikään! Pidän esimiehenä huolta myös talous- ja it-osaajista koostuvan tiimini hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Tuntui luontevalta siirtyä VAV:lle työskentelemään, sillä jokin palo kiinteistöalalle oli jäänyt aiempien työtehtävieni kautta kytemään. Koti on niin tärkeä osa ihmisten jokapäiväistä elämää, että sen parissa työskenteleminen tuntuu erityisen mielekkäältä. Koen myös, että alalla on tiettyjä lainalaisuuksia, jotka pitää tuntea. Juuri se tekee työstä mielenkiintoista.

Jaana Schönberg

Kirjoittaja työskentelee talousjohtajana. Irrottautuminen työarjesta tapahtuu lasten ja hevosten parissa.

Arrow right Katso kaikki

Aikaa jää enemmän elämiseen, kun monet asumiseen liittyvät askareet voi kuitata vuokranmaksulla.

Minua kiehtoo se, että saan talousjohtajana vastuulleni ison kokonaisuuden: koko taloustoimintojen johtamisen. Parasta onkin, että pääsen kehittämään toimintoja ja hiomaan niistä entistä sujuvampia. Tällä hetkellä tärkein tavoitteeni on päästä paremmin jyvälle talon tavoista, mutta jatkossa haluaisin kehittää talouden raportointia ja hr-toimintaa entistä laajemmin. Me VAV:lla haluamme olla haluttu ja hyvä työnantaja, ja siksi panostamme henkilöstömme.

Vuokra-asuminen antaa liikkumavaraa asukkaidemme elämään. Aikaa jää enemmän elämiseen, kun monet asumiseen liittyvät askareet voi kuitata vuokranmaksulla. Lisäksi vuokra-asuminen on huoletonta ja asunnon vaihtaminen helppoa elämäntilanteiden muuttuessa.

Se, että asunto on hyvässä kunnossa, asuinympäristö on hyvin hoidettu ja taloyhteisössä hyvä ilmapiiri, ovat avaintekijöitä onnelliseen asumiseen. Silloin kun nämä asiat ovat kunnossa on usein hyvä olla.

Oma hyvinvointini lähtee myös perusasioista: palautumisesta, liikkumisesta ja riittävistä yöunista. Näin kahden pienen lapsen äitinä kunnolliset yöunet eivät ole itsestäänselvyys, ja siksi arvostankin jokaista sikeästi nukuttua tuntia entistä enemmän. Toisaalta lapset pitävät hyvin huolen siitä, että työasiat unohtuvat astuessani kotiovesta sisään. Silloin alkaa kotiarki – se tärkeä osa päivää.

Jaana Schönberg

Kirjoittaja työskentelee talousjohtajana. Irrottautuminen työarjesta tapahtuu lasten ja hevosten parissa.

Arrow right Katso kaikki