TIKKURILA, ORVOKKIRINNE 4

Orvokkirinne 4:n havainnekuva.

Tikkurilan Orvokkirinteeseen valmistuu 72 uutta asuntoa huhtikuussa 2019 

Tikkurilan parhaalle paikalle osoitteeseen Orvokkirinne 4 valmistuu viisikerroksinen kerrostalo, jossa on kaksi rappua. A-rapussa sijaitsee talopesula kuivaushuoneineen, B-rapussa sauna ja kerhotila. Molemmissa rapuissa on ulkoiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto. Jokaiselle asunnolle on oma, huoneiston numerolla varustettu irtaimistovarasto.

Talossa on varattu 15 asuntoa Vantaan sosiaalitoimelle erityisasunnoiksi.

Asunnot

Orvokkirinteeseen valmistuu 72 vuokra-asuntoa, jotka ovat kooltaan yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen neliökoot ja vuokrat näet alla:

Asuntotyyppi Pinta-ala Kuukausivuokra Asuntoja
1 h + kt 32,5 m² n. 505–531 € 8 kpl
1 h + kt 33,0 m2 n. 514 – 532 € 8 kpl
1 h + kt 34,5 m2 n. 529 – 545 € 16 kpl
2 h + kt 51,5 m² n. 687–715 € 34 kpl
3 h + kt 59-60 m² n. 756-762 € 6 kpl

 

Vuokran lisäksi asunnoista peritään asukaslukuun perustuva vesimaksu, joka on 16 € henkilöltä kuukaudessa. Tupakointi on kokonaan kielletty kiinteistön sisätiloissa, parvekkeilla sekä piha-alueella.

Talon kaikissa asunnoissa on parveke. Jokaisessa asunnossa on käytössä DNA:n maksuton taloyhtiölaajakaista, jonka nopeus on 10 Mbit/s. Lisätietoa DNA:n laajakaistayhteydestä löydät täältä.

Asuntojen hakeminen

Haku asuntoihin on alkanut 31.12.2018. Talon valmistumispäivä on 26.4.2019, jolloin on myös sisäänmuutto asuntoihin.

Orvokkirinteen asuntoja voit hakea VAV:n sähköisellä asuntohakemuksella, jonka löydät täältä. Valitse hakemuksen kaupunginosaluettelosta Tikkurila ja klikkaa kohtaa Suorita kohdehaku. Näin avautuu lista, jossa näet osoitteen Orvokkirinne 4 haettavat asunnot. Voit valita listasta hakemukseesi sinua kiinnostavat asunnot. Samalla hakemuksella voit hakea asuntoja myös muista VAV:n kiinteistöistä.

Hakijoita varallisuusylärajat, jotka voit tarkistaa täältä. Jos sinun ei ole mahdollista jättää sähköistä hakemusta, voit täyttää paperisen hakemuslomakkeen VAV:n toimistolla, yhteystiedot näet täältä.

Autopaikat

Autopaikkoja on asukkaiden käytössä yhteensä 30 kappaletta. Kaikissa autopaikoissa on sähkölämmityspiste. Jos autopaikoista kiinnostuneita on enemmän kuin niitä on tarjolla, paikat arvotaan kaikkien kiinnostuneiden kesken.

Lähialue

Orvokkirinne 4 -kiinteistö sijaitsee noin kilometrin päässä Tikkurilan juna-asemasta, josta kulkee vilkas junayhteys Helsingin ja Keravan suuntiin. Lähijunalla Tikkurilasta pääsee Helsingin keskustaan 15 minuutissa.

Tikkurilasta löytyy runsaasti palveluja, kauppakeskukset Dixi ja Tikkuri sekä monia muita kauppoja. Tiedekeskus Heureka sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Orvokkikujalta.

Orvokkirinne 4:n tarkan sijannin kartalla näet tästä.

Lisätietoja

 

Ajankohtaista

Siirry arkistoon
Skrollaa