Haemme rakennuttaja- ja projektipäällikköä

VAV-konserni rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asunto- ja palvelutalokiinteistöjä Vantaalla. Rakennutamme ja korjaamme kiinteistöjä vantaalaisten kasvaviin asumistarpeisiin.

Haemme ammattilaisten joukkoomme

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Valmistelet ja johdat VAV-konsernin monipuolisia uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeita hankkeiden kilpailutuksesta takuuajan loppuun asti. Vastaat hankkeiden johtamisesta omalla vahvalla panoksella tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit rakennuttamisen tiimin esimiehenä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta (esim. insinööri, DI) ja useamman vuoden kokemusta rakennushankkeiden hoitamisesta, tuloshakuista toimintatapaa, hyvää organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit uudis- ja korjaushankkeiden projektipäällikkönä VAV-konsernin monipuolisissa hankkeissa. Valmistelet ja johdat hankkeita kilpailutuksesta takuuajan loppuun asti. Määrittelet ja asetat hankkeiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja laajuustavoitteet yhteistyössä muun hankeryhmän kanssa. Huolehdit tarvittaessa myös työmaavalvonnasta ja valvontadokumenttien laatimisesta.

Odotamme, että kykenet omatoimisesti ja itseohjautuvasti hoitamaan vastuullesi annettuja projekteja. Tampuuri -järjestelmän tuntemuksesta on sinulle etua. Olet työskennellyt kiinteistöalalla ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. rkm, insinööri).

Tarjoamme molemmissa edellä mainituissa työtehtävissä joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä itsenäiset työtehtävät. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan juna-aseman vieressä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa kiinteistöjohtaja Jukka Aalto, puhelin 0400 933 342. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 17.5.2022 mennessä osoitteella rekrytointi@vav.fi.

Tutustu VAV:n Hyvän Asumisen Tekijöihin osoitteessa vav.fi/ajankohtaista/blogi/hyvan-asumisen-tekijat/.

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra- ja palveluasuntoja Vantaalla. Omistamme 230 kiinteistöä, joissa on yli 11 200 asuntoa. Asunnoissamme asuu lähes joka kymmenes vantaalainen. 

VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kolme tytäryhtiötä, VAV Asunnot Oy, VAV Palvelukodit Oy ja VAV Hoiva-asunnot Oy.

 

Ajankohtaista