Green Office

VAV-konsernin toimisto Vantaan Tikkurilassa on Green Office -toimisto.

WWF:n Green Office on toimistoille tarkoitettu ympäristöpalvelu, jonka avulla työpaikat voivat vähentää ympäristökuormitustaan, saavuttaa säästöjä ja hidastaa ilmastonmuutosta. VAV haluaa omalta osaltaan hillitä ilmastonmuutosta.

WWF luovuttaa Green Office -merkin käyttöoikeuden ja diplomin toimistolle, jonka ympäristöjärjestelmä täyttää merkin saamiselle asetetut kriteerit.

VAV:lle on myönnetty Green Office -ympäristösertifikaatti 24. syyskuuta 2020.

Olemme sitoutuneet noudattamaan Green Office sertifikaatin edellyttämiä toimintaperiaatteita sekä ympäristöohjelmaa, jonka avulla voimme vähentää hiilidioksidipäästöjä ja jätettä. Ohjelmaan kuuluu muun muassa jätteiden kierrättäminen ja lajitteleminen parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lisäksi huomioimme kaikissa hankinnoissamme ympäristönäkökohdat.

Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet myös sähkön ja veden säästämiseen. Seuraamme aktiivisesti ympäristötavoitteidemme toteutumista ja raportoimme tiedot vuosittain WWF:ään.

Green Office motivoi ja kannustaa niin omaa henkilöstöämme kuin myös asukkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme arjen pieniin, mutta merkittäviin ekotekoihin. Ennen kaikkea Green Office parantaa ympäristötietoisuutta, mutta se tuo myös kustannussäästöjä.

VAV osallistuu vuosittain valtakunnallisiin Energiansäästöviikkoon ja Earth Hour -kampanjaan. Energiasäästöviikon aikana etsitään energiasyöppöjä, joita lymyilee lähes kaikkien nurkissa. Tarpeettoman korkea huonelämpötila tai tuntikausia turhaan päällä olevat laitteet ovat kaikki energiasyöppöjä, jotka tekevät salakavalasti suuren laskun niin ympäristölle kuin kukkarolle.

Lue lisää Green Office -ympäristöpalvelusta: www.wwf.fi/greenoffice

Ajankohtaista