Isännöitsijä kesälle 2020

Kiinnostaako kesätyö kiinteistöalalla?
Haemme kesätöihin toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Pääasiallisena tehtävänäsi on kiinteistöjen isännöitsijöiden avustaminen ja kesälomien tuuraaminen. Huolehdit asukkaidemme viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä vastaat heidän yhteydenottoihin. Varmistat omalta osaltasi, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut ja aikaansaava henkilö. Olet mahdollisesti aiemmin toiminut kiinteistöalan tehtävissä tai opiskelet alaa. Tampuuri -ohjelman tuntemuksesta on sinulle etua. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä paineensieto- sekä organisointikyky.
Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti ja auto käytettävissäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän. Perehdytämme sinut työhösi. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan aseman vieressä.

Jos kesätyö VAV:n isännöitsijänä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi viimeistään 13.4.2020 osoitteella jukka.tervo@vav.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa isännöintipäällikkö Jukka Tervo, p. 010 235 1493.

Ajankohtaista

Siirry arkistoon
Skrollaa