Kierrätyslähettiläskohteiden asukastoiminnan lisämäärärahan voittaja on Maalinauhantie 14

Jätteiden lajittelun ja kierrättämisen 2024 teemavuoden yksi kehitystoimenpiteemme on osallistaa asukkaita edistämään oikeaoppista jätteiden lajittelua kodeissa ja VAV:n jätepisteissä. Tavoitteena on, että mahdollisimman paljon jätteitä saataisiin lajiteltua eteenpäin hyötykäyttöön. Parantunut kierrätysaste vaikuttaa myös jätekuluihin.

Huhtikuussa alkoi HSY:n ja VAV:n yhteinen Kierrätyslähettiläs-pilottihanke. Tässä hankkeessa kokeiltiin kierrätyksen edistämistä yhdessä VAV:n asukkaiden kanssa. Lue lisää kierrätyslähettiläshausta esimerkiksi täältä.

Kannustinpalkintona mukaan lähtemisestä HSY jakaa Kierrätyslähettiläille henkilökohtaiset kiitospalkinnot. Lisäksi suoritimme toukokuussa 400 euron asukastoiminnan lisämäärärahan arvonnan kaikkien kierrätyslähettiläskohteiden kesken. Lisämäärärahan käyttöönsä voitti Maalinauhantie 14 – lämpimät onnittelut voitosta ja mukavia yhteisöllisiä hetkiä asukkaille!

Asukastoiminnan määräraha

Asukastoiminnan määräraha on tarkoitettu asukkaiden yhteisen tekemisen tukemiseen, kuten esimerkiksi talkootarjoilujen hankkimiseen, muiden talon yhteisten asukastapahtumien järjestelyihin, kerhohuoneen viihtyisyyden parantamiseen ja nyt uutta: asukastoiminnan määrärahaa voi käyttää asukkaiden käyttöön tulevien viljelylaatikoiden hankintaan.

Lue lisää yhteisöllisestä kaupunkiviljelystä ja uudesta vastuullisesta kumppanistamme.