Mirka Saarholma VAV-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi

Mirka Saarholma siirtyy VAV-konserniin Helsingin kaupungin asukas- ja yrityspalveluiden johtajan paikalta. Hän aloittaa VAV-konsernissa 1.6.2022.

Mirka Saarholmalla on yli 15 vuoden kokemus asumiseen liittyvien teemojen parista. Hän on toiminut muun muassa Helsingin kaupungin asunnot Oy:n asiakkuusjohtajana. Koulutukseltaan Saarholma on insinööri (AMK) ja valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta.

”VAV tarvitsee toimitusjohtajan, jonka johdolla yhtiö luo strategian 2030-luvulle. Se edellyttää tuoretta näkemystä, raikasta työotetta ja vuorovaikutteista kontaktointia sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Yhtiön hallitus katsoo, että Mirka Saarholman johdolla yhtiö suoriutuu niistä tehtävistä, jotka sille kaupunkikonsernissa on asetettu”, toteaa VAV Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Särkelä.

”VAV:n tekemisessä korostuvat asiakas- ja henkilöstökokemus”

”VAV:n tekemisessä korostuvat asiakas- ja henkilöstökokemus. Jotta päästään tavoitteisiin, tulee toimintoja uudistaa rohkeasti, asiakaslähtöisesti. Näin VAV:n tekemistä on kuvattu VAV:n arvoissa – tähän asiaan on helppo yhtyä,” Mirka Saarholma sanoo.

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja Vantaalla. VAV-konsernin omistuksessa on 230 kiinteistöä, joissa on yli 11 200 asuntoa. VAV:n asunnoissa asuu lähes joka kymmenes vantaalainen.

VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kolme tytäryhtiötä: VAV Asunnot Oy, VAV Palvelukodit Oy ja VAV Hoiva-asunnot Oy.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Jussi Särkelä
040 847 5742
jussi.sarkela@vantaa.fi