Asunnon hakijalle

VAV on vastuullinen vuokranantaja, joka tarjoaa sekä kohtuuhintaisia arava- ja korkotukilainoitettuja että vapaarahoitteisia asuntoja eri puolilta Vantaata. Asuntokantaamme kuuluu huoneistoja kerros-, rivi- ja luhtitaloissa, aina pienistä yksiöistä suuriin perheasuntoihin.

VAV kehittää jatkuvasti asunnon hakijoiden ja asukkaiden sähköistä asioimista. Helpoiten voit hakea vuokra-asuntojamme täyttämällä asuntohakemuksen ja lähettämällä sen netin kautta. VAV:n asuntojen vuokrasopimukset ovat voimassa toistaiseksi. Kaikissa asunnoissamme on yhden (1) kuukauden irtisanomisaika, eikä ensimmäistä mahdollista irtisanomispäivää ole rajoitettu mitenkään. Uuden vuokrasopimuksen allekirjoittaminen ja asunnon irtisanominen käyvät helposti sähköisesti.

Taloissamme on veloitukseton pesutupa, ilmainen netti ja lemmikitkin ovat sallittuja. Voit myös halutessasi tuunata asunnostasi näköisesi sopimalla asiasta isännöitsijän kanssa, maalit ja tarvikkeet ovat sinulle ilmaisia.

Joka vuosi meille valmistuu myös uusia asuintaloja, joista ilmoitamme näillä sivuilla hyvissä ajoin ennen kohteiden valmistumista.
Panostamme innovatiiviseen rakentamiseen niin uudistuotannossa kuin korjausrakentamisessakin.

Ajankohtaista