Sinun edustajasi

VAV:ssa toimii vahva asukasdemokratia. VAV Asunnot Oy:n hallituksessa on kaksi asukkaiden edustajaa ja heidän varajäsenensä. YTE-puheenjohtajisto kootaan kaupungin 12 suuralueen puheenjohtajista. Asukkaiden kokouksissa valitaan taloihin asukastoimikunta tai luottamushenkilö.

VAV:n hallituksen asukasjäsenet

Varsinaiset asukasjäsenet Varajäsenet
Kirsi Fiemahe
p. 040 965 3465 kirsifiem@hotmail.com
Anneli Sinkkonen
p. 040 835 8199 anneli.sinkkonen@gmail.com
Arja Niemelä
p. 040 512 5585 arja.niemela@vantaa.fi

 

Asukastoimikunnat ja luottamushenkilöt

Asukkaiden kokous valitsee vuosittain keväällä kohteelle asukastoimikunnan, suojelujohtajat ja väestönsuojan hoitajat. Asukastoimikunnan sijaan asukkaiden kokous voi valita kiinteistölle luottamushenkilön.

Kiinteistön asukastoimikunnan puheenjohtajan tai luottamushenkilön sekä suojelujohtajan tiedot löytyvät OmaVAV-palvelusta.

YTE-puheenjohtajisto

Asukkaiden kokouksessa valitaan asukastoimikunta, joka valitsee kiinteistölle puheenjohtajan tai vaihtoehtoisesti luottamushenkilön. Alueen asukastoimikuntien puheenjohtajat ja luottamushenkilöt muodostavat alueellisen yhteistyöelimen (YTE). Yhteistyöelimen jäsenet valitsevat keskuudestaan puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. Puheenjohtajat valitaan huhtikuun aikana. Puheenjohtajien toimikausi päättyy vaalia seuraava valintakokouksen päättyessä. Yhteistyöelin kokoontuu puheenjohtajan kutsusta. Kutsu on toimitettava yhteistyöelimen jäsenille viimeistään viikko ennen kokousta kirjallisesti.

VAV:lla on 12 aluetta, joiden puheenjohtajista muodostuu YTE-puheenjohtajisto.
Puheenjohtajiston tehtävät löydät VAV:n asukashallintosäännöstä. YTE-puheenjohtajien yhteystiedot löydät täältä.

Lyhenne Alueen nimi
YTE 1 Pähkinärinne
YTE 2 Myyrmäki
YTE 3 Keski-Vantaa
YTE 4 Tikkurila
YTE 5 Tikkurilan ympäristö
YTE 6 Asola, Ilola
YTE 7 Havukoski, Päiväkumpu, Koivukylä
YTE 8 Korso
YTE 9 Pohjois-Korso
YTE 10 Nissas
YTE 11 Hakunila
YTE 12 Länsimäki

Ajankohtaista