Avaimet ja lukitus

Huoneiston avaimia tulee säilyttää huolellisesti. Kun poistut kotoa, lukitse ovi takalukkoon tai käytä turvalukkoa, jos sellainen huoneistosi ovessa on. Kiinteistön kellari- ja ullakkotiloissa sekä pihavarastossa ei tule säilyttää arvotavaraa.

Avainhallinnan toimipisteiden osoitteet.

Jos avain unohtuu

Jos unohdat tai kadotat avaimen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme. Ovi avataan huoltoyhtiön toimesta ainoastaan huoneistossa kirjoilla oleville asukkaille. Huoltoyhtiö perii ovenavausmaksun asukkaalta voimassa olevan hinnaston mukaisesti:

Arkisin klo 7–16, hinta 30 €.
Arkisin klo 16–7 ja lauantaisin, hinta 60 €
Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä, hinta 80 €

Ovenavauksen maksaminen

SOL Kiinteistöpalveluiden hoitamissa VAV:n taloissa ovenavaukset voi maksaa vain laskulla.

Kadonneet avaimet

Avaimen katoaminen johtaa aina lukoston uudelleensarjoitukseen. Vääriin käsiin joutunut avain saattaa aiheuttaa ikäviä seuraamuksia. Mikäli avaimesi katoaa, ota viipymättä yhteyttä VAV:n asiakaspalveluun.

Asunnosta poismuuton yhteydessä palauta huoneiston avaimet aina henkilökohtaisesti avainten hallinnasta vastaavan Certego Oy:n avainpalvelupisteeseen. Palvelupiste tarkistaa saatujen ja palautettujen avainten lukumäärän ja kuittauksen sekä aitouden.

Mahdolliset kustannukset lukoston uudelleen sarjoituksesta peritään asukkaalta.

ILOQ-lukitus

ILOQ on elektroninen lukitusjärjestelmä, joka mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa kiinteistöissä, kuten asuintaloissa. ILOQ-lukitus on asennettu kaikkiin VAV:n uusiin kiinteistöihin vuodesta 2014 alkaen. Lisäksi iLOQ-järjestelmä on asennettu joihinkin tätä vanhempiin kiinteistöihin lukitusuudistuksen yhteydessä.

Ovisilmät, turvalukot ja turvaketjut

Voit asennuttaa kotisi oveen halutessasi ovisilmän, turvalukon tai turvaketjun omakustanteisesti. Huomioithan hankkiessasi lisävarusteita, että mahdollisen poismuuton yhteydessä nuo tulee jättää paikoilleen. Turvalukon avain tulee palauttaa muiden avainten yhteydessä Certegolle.

 

Ajankohtaista