Internet ja kaapeli-TV

Nopea netti jokaiseen VAV:n kotiin

VAV:n kaikissa kiinteistöissä on asukkaiden käytössä maksuton DNA Netti, jonka perusnopeus on 1.3. 2021 alkaen 25 Mbit/s. Suosittelemme DNA Netin käyttöönottoa, koska se sisältyy taloyhtiösi palveluihin. Lisätietoa ja ohjeet maksuttoman laajakaistan käyttöönottoon täältä. Voit myös käyttää toisen palveluntarjoajan maksullista laajakaistaa.

Kaapelitaloudessa tarvittavan kaapelimodeemin voit hankkia DNA Kaupasta tai soittamalla DNA:n maksuttomaan palvelunumeroon 0800 550 044, jolloin DNA toimittaa modeemin sinulle postitse. Suosittelemme DNA Valokuitu Plus -kaapelimodeemia. Lue lisää modeemeista. Ethernet-kodeissa modeemia ei tarvita.

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta edulliseen hintaan, katso VAV:n asukkaille tarjolla olevat neti lisänopeudet ja hinnat täältä.

Mahdollisten teknisten ongelmien yllättäessä voit olla yhteydessä DNA:n tai muun valitsemasi palveluntarjoajan asiakastukeen.

Kodissasi näkyvät kaikki DNA:n kaapeli-tv-kanavat

Tarvitset kaapelitalouteen sopivan Cable Ready HD -tai DVB-C -merkityn television tai digiboksin. Tee kanavahaku eli viritä televisio tai digiboksi. Ohjeet löydät laitteesi käyttöohjeesta.

Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi DNA:n kaapeli-tv tarjoaa monipuolisen valikoiman erikseen tilattavia maksu-TV-kanavia ja DNA TV Vuokraamon. Voit valita eri kanavapaketeista ja suoratoistopalveluista haluamaasi urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Lautasantenni

Halutessasi sinun on mahdollista asennuttaa lautasantenni parvekkeellesi. Asiasta on kuitenkin sovittava isännöitsijän kanssa. Antenni tulee sijoittaa parvekkeen seinien ja mahdollisen lasituksen sisäpuolelle vaurioittamatta kiinteistön rakenteita.

Jos lautasantenni on asennettu väärin tai se häiritsee ympäristöä, se voidaan vaatia siirrettäväksi tai poistettavaksi. Lautasantennin hankinta-, huolto- ja ylläpitokustannuksista vastaa asukas.

 

Ajankohtaista