Internet ja kaapeli-TV

VAV:n kaikissa kiinteistöissä taloyhtiön palveluihin sisältyy maksuton DNA Netti perusnopeus 25 Mbit/s.

DNA Netti perusnopeuden käyttöönotto edellyttää liittymän aktivointia. Aktivointi onnistuu osoitteessa dna.fi/vav.

Asunnoissa, joissa DNA:n nettiyhteys tulee antennipistorasiasta, DNA Netin aktivointi edellyttää kaapelimodeemia.

Asunnoissa, joissa DNA:n nettiyhteys tulee ethernet-pistorasiasta, netin aktivointi onnistuu ilman modeemia. Langattoman WiFi-verkon käyttämiseen tarvitaan myös ethernet-kodeissa WiFi-modeemi.

Voit hankkia tarvitsemasi modeemin DNA Netin aktivoinnin yhteydessä DNA Kaupasta, DNA Nettikaupasta tai soittamalla DNA:n maksuttomaan palvelunumeroon 0800 550 044. Suosittelemme DNA WiFi-modeemeja, jotka on optimoitu DNA:n nettiyhteydelle. Lue lisää DNA WiFi-modeemeista.

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta, katso VAV:n asukkaille tarjolla olevat netin lisänopeudet ja hinnat.

Mahdollisten teknisten ongelmien yllättäessä voit olla yhteydessä DNA:n tai muun valitsemasi palveluntarjoajan asiakastukeen.

Kodissasi näkyvät kaikki DNA:n kaapeli-tv-kanavat

Tarvitset kaapelitalouteen sopivan Cable Ready HD tai DVB-C -merkityn television tai digiboksin. Tee kanavahaku eli viritä televisio tai digiboksi kaapeli-tv-kanaville. Ohjeet löydät laitteesi käyttöohjeesta.

Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi DNA:n kaapeli-tv tarjoaa monipuolisen valikoiman erikseen tilattavia maksu-tv-kanavia. Voit valita eri kanavapaketeista ja suoratoistopalveluista haluamaasi urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia ja katsella niitä DNA TV -palvelun avulla myös muualla kuin kotisohvalla.

Lautasantennista sovittava isännöitsijän kanssa

Halutessasi sinun on mahdollista asennuttaa lautasantenni parvekkeellesi. Asiasta on kuitenkin sovittava isännöitsijän kanssa. Antenni tulee sijoittaa parvekkeen seinien ja mahdollisen lasituksen sisäpuolelle vaurioittamatta kiinteistön rakenteita.

Jos lautasantenni on asennettu väärin tai se häiritsee ympäristöä, se voidaan vaatia siirrettäväksi tai poistettavaksi. Lautasantennin hankinta-, huolto- ja ylläpitokustannuksista vastaa asukas.

Ajankohtaista