Avainhallintaan helpotusta! Uusi toimipiste palvelee huhtikuusta alkaen

VAV:n avainasiat hoituvat jatkossa Myyrmäessä tai Malmilla, oman talon sijainnin mukaan.

Tähän asti kaikki VAV:n asuntojen avainten palautukset ja noudot on hoidettu kumppanimme Certegon Myyrmäen toimipisteessä.

Huhtikuussa tähän tulee muutos, kun avainhallintaan avautuu toinen toimipiste Helsingin Malmille. Asukkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat toivoneet avainhallinnan palvelupistettä lähemmäs talojemme sijaintia. Toiveeseen on nyt vastattu.

Uusi jako on tehty maantieteellisesti ja joukkoliikenne huomioiden. Ylästön, Pakkalan, Tammiston ja niiden itäpuolisen Vantaan kiinteistöjen avainhallinta hoidetaan jatkossa Certegon Malmin toimipisteestä. Silvolan tekojärven länsipuolen ja Kivistön kiinteistöjen avainhallinta säilyy jatkossakin Certego Myyrmäen toimipisteessä.

Muutos astuu voimaan 18.4.2023. Tiedotamme asiasta vielä lähempänä muutosajankohtaa OmaVAV:ssa ja verkkosivuillamme. Saat avainasioissa aina VAV:lta tiedon kumpaan toimistoon oman asuntosi avaintenhallinta kuuluu.

Certego Malmin osoite on Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Certego Myyrmäen osoite on Rajatorpantie 8. Molempien toimipisteiden aukioloaika on ma–pe klo 8–16. Kuun ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä ne ovat avoinna klo 8–18. Juna- ja bussiasemat sijaitsevat molempien toimipisteiden välittömässä läheisyydessä, myös parkkipaikkoja on tarjolla.