Tietosuoja

Noudatamme kaikessa toiminnassamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sekä kansallista tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä. Tietosuojaselosteistamme voit lukea tarkemmin, miten käsittelemme rekistereihimme kerättyjä henkilötietoja.

Me VAV-konsernissa käsittelemme asukkaiden ja asuntoa hakevien henkilöiden henkilötietoja vain siinä laajuudessa, kuin se on vuokraustoiminnassa lakien ja hyvän vuokratavan mukaan välttämätöntä.

Asiakkaiden tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa, mitä asiakkuuteen perustuvia henkilötietoja VAV käsittelee, miksi henkilötietoja tarvitaan ja mihin henkilötietoja käytetään. Tutustu myös sopimus- ja yhteistyökumppaneitamme sekä työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseemme.

Kaikissa tietosuoja-asioihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme osoitteessa tietosuoja@vav.fi.

Jos haluat katsoa, miten ja missä käsittelemme henkilötietojasi, valitse alta haluamasi rekisteriseloste.

Asukas- ja hakijatietosuojaselosteet

Vuokra-asunnon hakijoiden tietosuojaseloste
Vuokra-asukkaita koskeva tietosuojaseloste

Puhelu-, chat- ja WhatsApp-tallenteiden tietosuojaseloste
Käyttäjähallinta- ja lokirekistereiden tietosuojaseloste

Taloyhtiön asukasrekisterin/talonkirjan tietosuojaseloste

Yhteistyökumppaneita koskevat tietosuojaselosteet

Yritysasiakas-, toimittaja- ja yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä rakennushankkeissa

Muut tietosuojaselosteet

Työnhakijoita koskeva tietosuojaseloste

 

Jos olet VAV:n asukas, voit tarkastella ja päivittää tietojasi OmaVAV-palvelussa.

Voit myös tilata raportin, josta näet mitä tietoja sinusta on tallennettu VAV:n asiakasrekisteriin. Raportti sisältää muun muassa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä voimassa olevia asuntohakemuksia ja vuokrasopimuksia koskevat tiedot. Tietopyynnön voit tehdä täyttämällä alla olevan tietopyyntölomakkeen. Tietopyynnön tekeminen edellyttää lisätietojen antamista ja vahvaa tunnistautumista, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä. Lomakkeen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan automaattisesti tunnistuspalveluun. Pyrimme lähettämään raportin 30 päivän kuluessa tietopyynnön vastaanottamisesta. Toimitamme raportin salatulla yhteydellä ilmoittamaasi sähköpostiin. Tietopyyntöön liittyvät tiedot tallennetaan VAV:n asiakasrekisteriin.

Tietopyyntö

Ajankohtaista