Rekrytointi

VAV työnantajana

VAV-konserni tarjoaa kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä sekä kattavat työsuhde-edut. Työnteossa tukena on rento ja ammattitaitoinen työyhteisömme.
Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilan keskustassa.

Mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät sivun lopusta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia paikkoja auki, voit lähettää avoimen hakemuksen rekrytointi@vav.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveen kera.

AVOIMET TYÖPAIKAT

KIRJANPITÄJÄ

Kirjanpitäjä hoitaa yhdessä taloushallinnon muiden ammattilaisten kanssa VAV-konsernin taloushallintoa. Tehtävä sisältää myynti- ja ostoreskontran hoitoa, pääkirjavientejä sekä henkilöstöhallinnon työtehtäviä valituksi tulleen vahvuuksien mukaan. Taloushallinnon tiimiin kuuluu 10 ammattilaista.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tilinpäätöskokemusta, tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu tehdä töitä kehittyvässä työyhteisössä, jossa uudistuksiin tarvitaan kaikkien osallistumista. Olet tarkka ja positiivinen luonteeltasi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet utelias uudistamaan työn tekemistä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, koska edeltäjä on jäämässä kesällä eläkkeelle.
Tarjoamme sinulle
• vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä
• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön
• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Liisa Kälvälä, puh. 010 235 1477
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen liisa.kalvala@vav.fi 23.4.2019 mennessä.

ICT-ASIANTUNTIJA

Etsimämme henkilön tehtävänä on VAV-konsernin tietoteknisen toimintaympäristön toimivuuden ja tietoturvan varmistaminen sekä näiden kehittäminen. Tietotekniset ratkaisut ovat osaksi ulkoistettuja ja vastaat avainhenkilönä yhteydenpidosta ICT-palveluntuottajiin. Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta luontevasti. Vaikka olet työssäsi itsenäinen ja toimeen tarttuva, niin jaksat myös neuvoa ja opastaa työkavereitasi eri käyttäjäympäristöjen haasteissa. Sisäinen asiakastyytyväisyys on toiminnallesi tärkeä mittari.
Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työn kautta hankittua osaamista seuraavista aihepiireistä: Microsoft työasema- ja palvelinympäristön ylläpito, IP-verkot laitteineen, Office 365-palvelut, viestintäratkaisut ja tekninen dokumentointi. Käytössämme on Tampuuri-järjestelmä, jonka tunteminen katsotaan eduksesi. Osaamisen lisäksi sinulla on vahva halu ylläpitää ja kehittää taitojasi.

Tarjoamme Sinulle
• vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä
• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön
• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teija Ojankoski, puh. 010 235 1468. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera ja CV osoitteeseen teija.ojankoski@vav.fi 23.4.2019 mennessä.

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Siirry arkistoon
Skrollaa