Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2020!

Ei tarvitse enää kovin montaa yötä nukkua, kun koittaa se päivä, jota erityisesti kaikki lapset ja lapsenmieliset ovat odottaneet. Se on päivä, joka täyttyy odotuksesta ja lämmöstä, antamisen ilosta ja läheisyydestä. Joulu pysäyttää meidät kaikki hyvällä tavalla.

Takanamme on työntäyteinen vuosi. Me, VAV:lla olemme tänä vuonna uudistaneet palveluitamme sekä asunnon hakijoille että asukkaille pysyäksemme mukana ajan muutoksessa. Digitalisaatio on tänä vuonna muuttanut toimintaamme merkittävästi. Asuntohakemuksistamme ja asukkaiden irtisanomisilmoituksista lähes 90 prosenttia ja uusien vuokrasopimusten allekirjoituksista 70 prosenttia tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Asukkaiden OmaVAV -palveluun on kirjautunut jo noin 70 prosenttia asukkaistamme. OmaVAV:n palvelut parantavat asumisviihtyisyyttä, mahdollistavat yhteydenpidon 24/7 ja vähentävät asiakaspalvelun kuormaa.

VAV:lla työskentelee joukko alan ammattilaisia, alansa parhaita. Jokaisen työpanos on merkittävä, mutta vasta joukossa piilee todellinen voima. Toimivilla järjestelmillä ja koulutuksella henkilöstön osaaminen hyödyttää parhaiten sekä asiakkaiden että yhtiön etua. Asiakkaiden antama palaute ja yhteistyö heidän kanssaan vie työtämme koko ajan eteenpäin. Yhteen hiileen puhaltaminen on meidän jokaisen parhaaksi.

Kiitos VAV:n henkilöstölle, asukkaille, hallitukselle, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille tästä vuodesta. Nautitaan joulunajan lepopäivistä. Kauniin traditionaalisen joululaulun sävelin toivotan sinulle ja läheisillesi oikein rauhaisaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2020.

Jouluyö, juhlayö, päättynyt kaikk’ on työ…

Teija Ojankoski
toimitusjohtaja