Koronatiedote asukkaille 27.11.2020

Pahentuneen koronatilanteen ja hallituksen antamien kokoontumisrajoitusten vuoksi suljemme lenkkisaunat ja kerhotilat kaikissa kiinteistöissämme 30.11. alkaen toistaiseksi. Omien saunavuorojen käyttö on asukkaan omalla vastuulla. Lisätietoa joulun ajasta kiinteistöillämme, kuten joulusaunoista, tiedotamme uutiskirjeessä ja OmaVAV-palvelussa viikolla 51.

Yleisten tilojen käytössä tulisi varmistua, että 2 metrin etäisyys ihmisten välillä säilyy. Pyydämme huomiomaan hississä liikkumisessa turvavälit ja käyttämään hissiä mahdollisuuksien mukaan vain oman perheen kesken.

Tässä tilanteessa asukastoiminnan kaikki tapahtumat perutaan toistaiseksi kaikissa kiinteistöissä.

Muistutamme myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Lisätietoa asiasta THL:n sivulta.

Päivitetty 25.11.2020, otteita sosiaali- ja terveysministeriön ohjeet ja suositukset epidemian leviämisen estämiseksi Uudellamaalla.

Kasvosuojaimen käyttö

VAV:n henkilökunta ja yhteistyökumppanit käyttävät kasvosuojaimia sisätiloissa aina  asunto- ja kiinteistökäyntien yhteydessä.

Pyydämme ilmoittamaan huoltoyhtiöön, mikäli teillä on todettu koronatartunta, jotta voimme kiinteistönne osalta tehostaa siivousta, ja siirtää mahdollisia asuntokäyntejä myöhempään ajankohtaan.

Toivomme asukkaillemme jaksamista tänä haastavana aikana!

Pysytään terveinä ja pidetään huolta läheisistämme!