Miten vav.fi-sivustoa käytetään?

Vuoden 2021 kolme ensimmäistä kuukautta olivat vilkkaita vav.fi-sivustolla, jonka käyttäjämäärä kasvoi +32 %:a edellisvuoden samaan ajankohtaan verrattaessa. Suosituimmat sivut olivat asuntojen hakeminen ja vuokrausperusteet.

Vuonna 2020 vav.fi-sivujen kokonaiskävijämäärä oli lähes 135 000 käyttäjää, joista uusia käyttäjiä oli 75 %:a. Sähköisiä asuntohakemuksia sivuston kautta tulee yli 2 000 kuukaudessa. Asuntohakemus on voimassa neljä kuukautta jättöpäivästä.

OmaVAV-palveluun oli maaliskuussa rekisteröitynyt 9 700 käyttäjää, mikä on yli 80 %:a VAV:n vuokralaisten määrästä. Vuokrasopimuksilla on yhteensä noin 11 960 henkilöä.

OmaVAV-palvelu on asukkaiden oma sivusto, jossa asukas voi muun muassa tutustua vuokratietoihinsa turvallisesti ja tehdä vikailmoitukset sähköisesti. Vikailmoituksen tekijä voi lisäksi seurata, miten hänen asuntoonsa liittyvä tehtävä etenee. Myös kaikki tärkeät yhteystiedot ja tiedotteet löytyvät palvelusta.

VAV on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Facebookissa julkaisimme 115 julkaisua ja seuraajiemme määrä kasvoi  35,5 %:a vuoden 2020 aikana. VAV löytyy lisäksi Instagramista ja Linkedinistä.

Lisätietoa toiminnastamme löydät OmaVAV-palvelusta Asukastoiminnan tiedotteet-tiilestä puheenjohtajisto 13.4. -esityksistä.