OmaVAV – asukkaiden oma palvelu

OmaVAV-palvelussa käytännön asioita voi hoitaa missä ja milloin vain. Asukassivuilla on
jo yli 6 000 käyttäjää. Oletko tutustunut jo asukastoiminnan tiedotteisiin palvelussa?

Hana vuotaa ja huollon tiedot hukassa? Isännöitsijän yhteystiedot rapputiedotteessa, joka on talon alakerrassa? Mitä asumisen ohjeissa sanottiinkaan renkaiden säilytyksestä verkkokellarissa?

OmaVAV-palvelun avulla VAVn asukas voi hoitaa kodin käytännön asiat kätevästi verkossa joko puhelimella tai tietokoneella. Palvelussa voi esimerkiksi tehdä vikailmoituksen, tarkistaa omat vuokrasopimus- ja maksutietonsa sekä uutena ominaisuutena lukea kotitalon ajankohtaiset tiedotteet tai laittaa viestin VAVn asiakaspalveluun, vuokravalvontaa tai asumisneuvojalle.

OmaVAV-palvelun uusien ominaisuuksien toivotaan lisäävän palvelun käyttöä entisestään. OmaVAV:n uusia ominaisuuksia ovat mm. kiinteistön pelastussuunnitelma ja tiedot, kulutusseuranta, asukastoiminnan tiedotteet ja lomakkeet sekä asukastoiminnan yhteystiedot (Asukastoimikunnan puheenjohtaja/luottamusmies ja suojelujohtaja).

Tavoitteena on tarjota entistä laajemmin asumiseen ja naapurustoon liittyviä palveluita yhdessä osoitteessa – oma.vav.fi.

Tutustu OmaVAV -oppaseen ja kirjautumisohjeisiin TÄSTÄ.