Presidentti myönsi kunniamerkin VAV-konsernin toimitusjohtajalle

Suomen ritarikunnat julkaisivat itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat. Kunniamerkit myöntää ansioituneille suomalaisille Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari, tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2020 Suomen valkoisen ruusun ritarimerkin (SVR R) saaja on VAV-konsernin toimitusjohtaja Teija Ojankoski.

Ojankoski on tehnyt merkittävän uran asuntoasioiden parissa sekä Vantaan kaupungilla että viimeiset yksitoista vuotta kaupungin tytäryhtiössä VAV-konsernissa. Ojankoski on koulutukseltaan filosofian tohtori Turun yliopistosta.

Toimitusjohtaja Teija Ojankoski kertoo ottavansa kunnianosoituksen vastaan nöyrin mutta kiitollisin mielin. Hän kokee, että kunniamerkki on kiitos paitsi omasta työstä myös kiitos kehitystyöstä asumisen saralla.

”Koen, että kiitos kuuluu kaikille ekologisen ja innovatiivisen rakentamisen sekä vuokrataloyhteisöjen asunto-olojen ja vanhan asuntokannan kehittämisen parissa työskenteleville”, kertoo Ojankoski.

VAV:n henkilökunta onnittelee Teija Ojankoskea!

 

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja Vantaalla. Omistamme 220 kiinteistöä, joissa on 11 000 asuntoa. Asunnoissamme asuu joka kymmenes vantaalainen. VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kaksi tytäryhtiötä, VAV Asunnot Oy ja VAV Palvelukodit Oy.