Toimitusjohtaja Teija Ojankoski siirtyy uusiin tehtäviin

VAV-konsernin toimitusjohtaja Teija Ojankoski on jättänyt eronpyyntönsä VAV Yhtymän Oy:n hallitukselle. Ojankoski siirtyy Y-Säätiö-konsernin toimitusjohtajaksi 1.3.2022 alkaen.

Ojankoski on tehnyt merkittävän uran asuntoasioiden parissa sekä Vantaan kaupungilla että viimeiset kaksitoista vuotta kaupungin tytäryhtiössä VAV-konsernissa. Ojankoski on koulutukseltaan filosofian tohtori Turun yliopistosta.

Ajastaan VAV:lla Ojankoski toteaa, ”Minulla on ollut ilo ja onni saada työskennellä pitkään vantaalaisen asumisen hyväksi. Työsuhteeni VAV-konsernissa on ollut mielekäs ja vaiherikas ajanjakso hienojen ihmisten parissa. Nyt on aika siirtyä eteenpäin ja antaa tilaa uudelle.”

VAV Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Särkelä kiittää Teija Ojankoskea yhteisistä vuosista ja arvokkaasta panoksesta VAV:lle. Yhtiö on hänen aikanaan kehittynyt merkittäväksi vuokra-asuntotuotantoyhtiöksi.

VAV Yhtymä Oy:n hallitus tulee käynnistämään uuden VAV-konsernin toimitusjohtajan haun mahdollisimman pian.


Lisätietoja antaa

Hallituksen puheenjohtaja Jussi Särkelä, 040 847 5742, jussi.sarkela@vantaa.fi

 

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja Vantaalla. Omistamme 230 kiinteistöä, joissa on yli 11 000 asuntoa. Asunnoissamme asuu joka kymmenes vantaalainen. VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kolme tytäryhtiötä, VAV Asunnot Oy, VAV Palvelukodit Oy ja VAV Hoiva-asunnot Oy.