Kuvituskuva: siivousvälineitä

Uudet siivouskumppanit aloittivat kesäkuun alussa

Kesäkuun 1. päivänä 2024 alkoi uusi siivoussopimuskausi, joka toi mukanaan muutoksia VAV:n siivouskumppaneihin.

”Vaikka olimme laadullisesti tyytyväisiä aiempiin kumppaneihimme, julkisena ja vastuullisena toimijana kilpailutamme sopimuksemme lakisääteisesti määräajoin”, VAV:n kehityspäällikkö Antti Tikkanen kertoo.

Keväällä 2024 toteutettu kilpailutus keräsi runsaasti hyviä tarjouksia, joista kaksi nousi esiin: IC Siivous Itäisellä palvelualueella ja L&T Siivous Oy Läntisellä palvelualueella.

Siivouspalveluiden sisältö

Siivouspalvelut kattavat laajasti eri osa-alueita, kuten:

  • Yleisten tilojen siivoukset
  • Peruspesut ja vahaukset
  • Ilkivaltasiivoukset
  • Ikkunoiden pesut

Vastuullisuus ja laadunvalvonta päärooleissa

VAV on asettanut tiukat vastuullisuusvaatimukset uusille kumppaneille. Tarjoajien tuli huomioida ympäristövastuu erityisesti seuraavilla tavoilla:

  • Kalusto: Siirtymät kiinteistöjen välillä on suoritettava vähintään Euro 6 -päästöluokan kalustolla. Mikäli siivouskumppani käyttää Diesel-kuljetuskalustoa, tulee silloin käyttää uusiutuvaa Dieseliä aina kun saatavilla.
  • Ympäristösertifioidut kemikaalit: Siivoustöissä on käytettävä ympäristösertifioituja kemikaaleja kiinteistöissämme, lukuun ottamatta peruspesujen työvaiheita.

”Tiivis yhteydenpito ja laadun seuranta ovat jatkossakin olennainen osa VAV:n ja siivouskumppanien arkea. Haluamme varmistaa, että palvelut toteutetaan sovitusti ja korkealla laadulla, mikä parantaa asukkaidemme viihtyvyyttä ja turvallisuutta”, Tikkanen jatkaa.

 

 

IC Siivous: Info-Controller Oy on perustettu vuonna 2006. Yritys on kasvanut pienestä perheyrityksestä yli 50 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Yritys profiloitui tuottamaan korkealaatuisia siivouspalveluita IC Siivous brändillä vuonna 2010.

IC Siivouksen palveluihin kuuluvat monipuolisesti erilaiset siivoukset toimisto- ja liiketiloista teollisuustiloihin. Yritys tarjoaa peruspesut, vahaukset sekä ikkunanpesut ammattitaidolla.

Toimitusjohtaja Andre Loran vakuuttaa yrityksen täyttävän jokaisen asiakaslupauksen aina laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Kehotuksille ja oikaisuille yritys on asettanut 24 tunnin käsittelyajan. Yritys saapuu tarkistamaan kohteeseen asiakkaan toivomat kohdat pikimmiten.

IC siivous kiittää asiakkaitaan luottamuksesta, sillä se on palkittu usean vuoden siivouspalveluliikkeenä. Yritys saavutti parhaimmat yhteenlasketut pisteet laadunseurannasta ja asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista.

IC siivouksen toiminta-alue kattaa Helsingin lisäksi Espoon, Vantaan ja Tampereen alueet.”

Lassila & Tikanoja: Lassila & Tikanoja perustettiin vuonna 1905 tukkuliikkeeksi. Monien vaiheiden kautta L&T:stä on kehittynyt monipalveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Tavoitteenamme on luoda enemmän arvoa kiertotaloudella asiakkaillemme, henkilöstöllemme, yhteiskunnalle ja omistajillemme. Toimimme Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä.