Uusi talousjohtaja on Jaana Schönberg

VAV-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu KTM Jaana Schönberg. Hän aloittaa tehtävässä 1.5.2021. Schönberg siirtyy VAV:lle Lassila-Tikanojalta talousjohtajan tehtävästä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Jaana Schönbergin vastaamaan VAV:n talousjohtajan tehtävästä. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus taloudellisesta raportoinnista ja prosesseista sekä niiden kehittämisestä.”, kertoo VAV-konsernin toimitusjohtaja Teija Ojankoski

VAV on viime vuosina kehittänyt raportointijärjestelmäänsä ja uudistanut myös taloushallintojärjestelmiänsä. Teemme taloushallinnon toiminnoissamme jatkuvaa kehitystyötä ja haluamme turvata tämän tekemisen jatkossakin. Taloutemme on hyvässä kunnossa ja sellaisena haluamme sen pysyvänkin.”, Ojankoski toteaa.

Talousjohtajana Jaana Schönberg tulee vastaamaan työtehtävässään myös VAV-konsernin henkilöstöhallinnosta. Hän raportoi toimitusjohtajalle.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Teija Ojankoski, teija.ojankoski@vav.fi


VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja Vantaalla. Omistamme 230 kiinteistöä, joissa on 11 000 asuntoa. Asunnoissamme asuu joka kymmenes vantaalainen.

VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kaksi tytäryhtiötä, VAV Asunnot Oy ja VAV Palvelukodit Oy.