VAV-konserni myi ABC Asunnoille neljä kiinteistöä Vantaalta

VAV-konserni myi Vantaalta VAV Yhtymä Oy:n omistaman kiinteistön osoitteesta Knaapinkuja 6 Seutulasta sekä VAV Asunnot Oy:n omistamat Malvatie 1 ja Malvatie 4 Ruskeasannasta sekä Mikaelintie 4 Asolasta ABC Asunnoille. Myytävät kiinteistöt ovat rivitaloja, joissa on yhteensä 61 asuntoa.

Myynnit ovat yksi keino kehittää kiinteistökantaa ja turvata pitkällä aikavälillä VAV:n asuntokannan kohtuuhintaisuus. Myynneistä saatavat varat käytetään uudistuotannon oman pääoman rahoittamiseen ja vanhan kiinteistökannan korjaustoimintaan. VAV ja ostaja ovat valmistelleet omistajavaihdoksen täytäntöönpanoa. Kiinteistöjen omistus-oikeus siirtyi ABC Asunnoille 9.1.2020.

ABC Asunnot aikoo kehittää kiinteistöjä ja säilyttää ne osin vuokra-asuntokäytössä sekä tarjota kohteista kuluttaja-asiakkaille kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Kiinteistöjen asukkaiden vuokrasopimukset siirtyivät kaupan yhteydessä uudelle omistajalle, ja asukkaille järjestetään tiedotustilaisuus tammikuun aikana. Nykyisillä asukkailla on mahdollisuus hakea uutta asuntoa VAV:n asuntotarjonnasta. Asuntohakemukseemme pääset klikkaamalla TÄSTÄ.