VAV-konserni myi Nordic Business Investments Oy:lle ja Innovest Kiinteistöt Oy:lle kiinteistön Vantaalta

VAV-konserni myi Vantaalta VAV Asunnot Oy:n omistaman kiinteistön osoitteesta Viherkummuntie 6 Nordic Business Investments Oy:lle ja Innovest Kiinteistöt Oy:lle. Myyty kiinteistö on rivitalo, joissa on yhteensä 11 asuntoa.

Kiinteistön myynti on yksi keino kehittää kiinteistökantaa ja turvata pitkällä aikavälillä VAV:n asuntokannan kohtuuhintaisuus. Myynneistä saatavat varat käytetään uudistuotannon oman pääoman rahoittamiseen ja vanhan kiinteistökannan korjaustoimintaan.

VAV ja ostaja ovat valmistelleet omistajavaihdoksen täytäntöönpanoa. Kiinteistöjen omistusoikeus siirtyi uusille omistajille 28.1.2021.

Nordic Business Investments Oy ja Innovest Kiinteistöt Oy aikovat kehittää kiinteistöä ja tarjota kiinteistöstä kuluttaja-asiakkaille kohtuuhintaisia omistusasuntoja.
Kiinteistön asukkaiden vuokrasopimukset siirtyivät kaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Nykyisillä asukkailla on mahdollisuus hakea uutta asuntoa VAV:n asuntotarjonnasta.

Lisätietoja:

VAV-konserni, kiinteistöjohtaja Jukka Aalto, p. 010 235 1499

Innovest Kiinteistöt Oy / Diretor Oy, asiakaspalvelu@diretor.fi, puh. 040 034 0500 (klo 9-15.00)

 

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja Vantaalla. Omistamme 230 kiinteistöä, joissa on 11 000 asuntoa. Asunnoissamme asuu joka kymmenes vantaalainen.

VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kaksi tytäryhtiötä, VAV Asunnot Oy ja VAV Palvelukodit Oy.