VAV-konsernin asiakkuusjohtajaksi Lasse Käck

VAV-konsernin asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty
MBA Lasse Käck. Hän aloittaa tehtävässään 16.3.2020.
Käck siirtyy VAV:lle Realia Management Oy:n vuokra-asuntojen kiinteistöjohtamispalveluista vastaavan johtajan tehtävästä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Lasse Käckin vastaamaan VAV:n asiakkuusjohtajan tehtävästä. Lassella on vahva kiinteistöliiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtamisen ammattitaito sekä laaja kiinteistöalan toimijoiden yhteistyöverkosto.”

Kohtuuhintainen vuokra-asuminen on yksi asukkaidemme tärkeimmistä elämänlaatua määrittelevistä tekijöistä. VAV:n slogan – Elä enemmän – kertoo yrityksemme tavoitteesta tarjota asiakkaillemme laadukasta ja turvallista asumista Vantaalla.

”Haluamme kehittää toimintaamme vastaamaan tämän päivän toimintaympäristöä ja haasteita”, VAV-konsernin toimitusjohtaja Teija Ojankoski toteaa. Asiakastyytyväisyys sekä asuvien että potentiaalisten asiakkaiden osalta on merkittävässä roolissa VAV:n kehitystyössä.

Asiakkuusjohtajana Lasse Käck tulee vastaamaan VAV-konsernin isännöinti- ja asuntovuokraustoiminnoista, ja hän raportoi toimitusjohtajalle.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Teija Ojankoski, teija.ojankoski@vav.fi