Asunnon vaihtaminen

Asukas täyttää vaihtohakemusta.

Elämäntilanteesi ja tarpeesi saattavat muuttua asumisaikanasi. Myös näissä tilanteissa pyrimme turvaamaan asumisen jatkuvuuden. Asuttuasi vähintään vuoden voit hakea vaihtoa toiseen asuntoon.

Asunnon vaihtoa hakevan tulee toimittaa tavanomainen asuntohakemus. Mahdollisen asuntotarjouksen antamiseksi edellytämme, että hakija on hoitanut nykyiseen vuokrasuhteeseen liittyvät velvoitteet moitteettomasti. Asunnonvaihtajaa koskevat myös varallisuusrajat.

Jo asunnon vaihtoa hakiessa on hyvä huomioida, että vanhan asunnon vakuusmaksua ei voi siirtää uuteen asuntoon. Lisäksi kannattaa varautua mahdollisiin päällekkäisiin vuokriin. Tarkemmat ohjeet nykyisen asunnon irtisanomisesta ja uudesta vuokrasopimuksesta sekä vakuusmaksun maksamisesta annetaan asuntotarjouksen yhteydessä.

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse siinä vaiheessa kun sinulle sopiva asunto on tarjolla. Ilmoita vastauksesi asuntotarjoukseen sovitussa ajassa. Muussa tapauksessa asuntoa tarjotaan seuraavalle hakijalle.

Ajankohtaista

Siirry arkistoon
Skrollaa