Kysy neuvoja WhatsAppilla

Olemme lisänneet asiakaspalvelukanaviamme: nyt voit ottaa meihin yhteyttä myös WhatsApp-palvelun kautta. Palvelu on otettu käyttöön, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vaivatonta ja nopeaa asiakaspalvelua.

WhatsApp-palvelu on ollut koekäytössä kesäkuusta alkaen. Saadun palautteen ja yhteydenottojen määrän perusteella se on otettu erittäin hyvin vastaan.

Miten WhatsApp-palvelu toimii

Tallenna asiakaspalvelunumero 046 875 7747 puhelimeesi. Voit lähettää numeroon kysymyksiä, jotka koskevat asumisaikaisia asioita tai hakemustasi.

Aukioloajat: Asukkaiden WhatsApp palvelee ma-pe klo 9−22 ja la-su klo 10−22. Asunnonhakijoiden WhatsApp vastaa kysymyksiisi 24/7.

Viestien sisältö: Kerro mahdollisimman tarkasti, millaista apua tai tietoa tarvitset. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua.

Yksityisyys: Meille on tärkeää huolehtia yksityisyydestäsi. Älä jaa henkilökohtaisia tietoja, kuten henkilötunnustasi, WhatsAppin kautta. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti.

Multimedia: Voit myös lähettää kuvia tai videoita, jos ne auttavat selittämään kysymyksesi tai ongelmasi paremmin.

Viestien seuranta: WhatsApp on kätevä yhteydenottokanava myös siksi, että vastauksemme jää sinulle talteen ja voit tarkistaa saadut ohjeet myöhemminkin.