Huoltopyynnöt VAV.

Näin parannat puheluiden kuuluvuutta kotonasi DNA Netin ja WiFin avulla

Matalaenergiatalo takaa säästöjä energian kulutukseen, mutta energiatehokkuuden mahdollistavat rakenteet voivat samalla aiheuttaa harmaita hiuksia esimerkiksi puheluiden kuuluvuuden kanssa. Näppärä ratkaisu pulmaan löytyy WiFi-puheluista, kun käytössäsi on VAV-asukkaan DNA Netti ja WiFi-modeemi. Suosittelemme DNA:n puhelinliittymiä ja puhelimia, joista löytyy WiFi-puheluominaisuus.

Mikä on WiFi-puhelu?

WiFi-puhelu on tavallinen puhelu, joka matkapuhelinverkon sijaan käyttää WiFi-modeemin langatonta WiFi-verkkoa. WiFi-puhelu toimii saumattomasti matkapuhelinverkon kanssa, joten puhelu jatkuu katkeamatta matkapuhelinverkossa, jos poistut puhelun aikana kotisi WiFi-verkon kantaman alueelta. Puhelun toisen osapuolen ei tarvitse käyttää WiFi-puheluominaisuutta. Toistaiseksi hätäpuhelut välitetään aina automaattisesti matkapuhelinverkon kautta.

Mitä tarvitaan WiFi-puheluiden käyttämiseen?

WiFi-puheluiden käyttämiseen tarvitaan VAV-asukkaan DNA Netti ja WiFi-modeemi sekä puhelinliittymä ja puhelin, jotka tukevat WiFi-puheluita. Ominaisuus toimii DNA:n uusimmilla puhelinliittymillä ja valtaosalla 2020-luvulla julkaistulla puhelinmalleilla. Toistaiseksi ominaisuutta ei voi käyttää DNA:n verkossa Applen puhelimilla. Lisää tietoa yhteensopivista puhelinliittymistä ja puhelinmalleista: www.dna.fi/wifi-puhelut

Näin otat WiFi-puhelut käyttöön:

Mene puhelimen puheluasetuksiin ja salli asetuksista WiFi-puheluiden käyttö.

  1. Mene puhelimen WiFi-asetuksiin ja yhdistä puhelin kotisi WiFi-verkkoon.

Mallikohtaiset ohjeet löydät puhelimesi käyttöohjeista.

Kaipaatko lisää apua? Ei hätää, avuliaisuus on DNA:ssamme!

Jos jäit miettimään, onko sinulla kaikki tarvittava WiFi-puheluiden käyttämiseen tai haluat päivittää liittymiäsi tai laitteitasi, niin kipaise DNA Kauppaan tai ole yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun chatissa tai soita 044 144 144 (ark. 8-18, normaali puhelun hinta).

Tutustu myös muihin asiointitapoihin osoitteessa: www.dna.fi/avulias