Onko kotisi vuokraan sisältyvä DNA Netti vielä aktivoimatta?

Kotisi vuokraan sisältyy DNA Netti perusnopeus 25 M (0 €), jolla esimerkiksi laskuasiat hoituvat näppärästi verkkopankissa, selailet uutissivustoja ja teet ostoksia verkkokaupoista. Voit valita kotisi tarpeiden mukaan myös nopeamman yhteyden VAV-asukkaan etuhinnalla.

DNA Netin käyttöönotto onnistuu, kun aktivoit liittymäsi. Tee näin:

  1. Mene osoitteeseen dna.fi/vav ja kirjoita sivulla olevaan osoitekenttään kotisi osoite.
  2. Valitse haluamasi nopeus ja aktivoi netti.

Voit tehdä aktivoinnin myös DNA Kaupassa tai DNA Myyntipalvelun maksuttomaan numeroon 0800 550 044 (ark. 9−20, la 10−16).

Näillä vinkeillä varmistat, että voit käyttää nettiä huoletta

  1. Valitse riittävä nopeus netille. Jos käytät nettiä esimerkiksi etätöihin tai etäopiskeluun, kannattaa valita heti nopeampi nettiyhteys, jotta videopuhelut sujuvat pätkimättä ja tiedostot latautuvat nopeasti. Tarve korkeammalle nopeaudella kasvaa, jos etäilijöitä on saman katon alla useampi.
  2. Varmista, että nettiin yhdistetyt laitteet ovat ajan tasalla. Teknologia kehittyy ja nettipalvelut kehittyvät jatkuvasti, eikä esim. iäkäs WiFi-modeemi tai tietokone pysy kehityksen mukana. Jos käytössäsi olevalle laitteelle ei tule enää järjestelmä- ja tietoturvapäivityksiä, se tekee laitteesta haavoittuvaisen verkkohyökkäyksille.
  3. Huolehdi tietoturvasta. Suojaa kotisi WiFi-verkko aina salasanalla ja kaikki nettiin yhdistetyt laitteet kannattaa aina suojata virusturvalla.

Kaipaatko lisää apua? DNA Apuri auttaa puhelimessa, chatissa ja paikan päällä. Tutustu DNA Apuri -palveluihin osoitteessa dna.fi/apuri.