Talousjohtaja VAV-konserniin

Haemme kokenutta ja aktiivista talousjohtajaa johtamaan sekä kehittämään konsernimme taloutta että henkilöstöhallintoa.

Oletko sinä VAV-konsernin uusi talousjohtaja? VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy, tytäryhtiöt VAV Asunnot Oy ja VAV Palvelukodit Oy. Haemme asiantuntijaorganisaatioomme osaavaa ja laajaa kokemusta omaavaa energistä talousjohtajaa, joka vastaa työtehtävässään myös yhtiön henkilöstöhallinnosta. Työyhteisössämme työskentelee 54 kiinteistöalan eri osa-alueiden ammattilaisista.

Työtehtävässäsi vastaat taloussuunnitelman ja ennusteiden laatimisesta, tilinpäätöksen laadinnasta, vuokranmäärityksistä konsernin yhtiöille ja talousraportoinnista yhtiön johdolle sekä hallitukselle, kaupungille ja tarvittaessa muille sidosryhmille (esim. ARA). Sinulla on vahva kiinteistötalouden kokemus ja osaaminen. Hyvin tärkeää on myös, että olet liiketoimintaorientoitunut ja annat panoksesi controller-toimintojen kehittämiselle. Olet myös kiinnostunut ja käytät sujuvasti eri järjestelmiä, ja niiden hyödyntäminen on sinulle luontaista työtehtävässäsi.

Henkilönä olet hyvä tyyppi ja sinulla on jo hyvät verkostot kiinteistöalalla. Toimit osana johtoryhmää ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla näyttöä talouden ja henkilöstöhallinnon esimies- ja johtotehtävistä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Esiinnyt ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja saat myös asioita eteenpäin. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kauppatieteet).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15723 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.1.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin suorahakukonsultti Ari Rantala p. 040 822 7042.

Tutustu ilmoitukseen Mercuri Urvalin sivulla osoitteessa TALOUSJOHTAJA – Mercuri Urval