VAV-asukas: Kodissasi on DNA:n taloyhtiönetti – näin se toimii!

DNA toimittaa netti- ja kaapeli-tv -palvelut kaikkiin VAV:n asuntoihin. DNA Netin perusnopeus on 25 Mbit/s sisältyy vuokraasi. DNA Netti kannattaa ottaa käyttöön, koska se sisältyy asumisesi palveluihin.

VAV:n ja DNA:n taloyhtiösopimuksen ansiosta taloihin tulee nopealla tekniikalla kiinteä nettiyhteys. Joka kodissa on oma nettiliittymä, jonka nopeuteen ei naapurin netinkäyttö vaikuta.

DNA Netti on niin helppo, että saat sen Helppoustakuulla

Olemme tehneet DNA Netin käyttöönotosta taatusti helppoa ja käytöstä huoletonta. Otat sen käyttöösi helposti netissä osoitteessa dna.fi/vav, lähimmässä DNA Kaupassa tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun. Samalla voit tilata nettiisi lisää nopeutta edulliseen hintaan.

Valitse netin nopeus sen mukaan, mihin kotonasi nettiä käytetään

Millainen netti on kotiisi sopivin? Siihen vaikuttavat netinkäyttäjien määrä, käyttötavat ja kotisi koko. Autamme valitsemaan käyttötarpeidesi mukaisen netin ja laitteet, joilla netti kattaa koko kodin ja kaista ei lopu kesken.

Maksuton perusnopeus 25 Mbit/s riittää hyvin netin peruskäyttöön. Mutta jos kotona on monta netin käyttäjää, useita laitteita ja nettiä käytetään kaikkeen mahdolliseen: etätöihin, opiskeluun, pelaamiseen ja Netflixin katseluun, tutustu netin lisänopeuksiin. Lisää nopeutta saat taloyhtiösopimuksen ansiosta erittäin edullisesti. Riittävän nopealla netillä suurenkaan perheen netti ei pätki, vaikka jokainen perheenjäsen käyttäisi nettiä yhtä aikaa. Videot, pelit, musiikit ja surffailu sujuu.

Jotta netti on nopea ja toimintavarma koko kodissa, liittymän lisäksi myös modeemilla ja kotiin oikein mitoitetulla langattomalla WiFi-yhteydellä on iso merkitys. Nopeuden lisäksi tulee huolehtia, että modeemi on laadukas ja ominaisuuksiltaan ajan tasalla. Kysy modeemeista DNA:lta tai käy dna.fi/vav -sivustolla.

Uutta: Nettipulssi pitää kotiverkot kunnossa

Kun taloyhtiössäsi on DNA Netti ja käytössä uusin DNA:n modeemi, tekoäly tekee jatkuvaa tuunausta kotisi netin toimivuuden eteen. Nettipulssi säätää automaattisesti modeemin ja langattoman verkon (WiFi) asetuksia parhaiten vastaamaan käyttäjän netin käyttöä. Kun koko talon nettiyhteys on toimintavarma ja häiriöt minimissään, kaikkien asukkaidenkin arki on huolettomampaa.

Jos käytössäsi ei vielä ole Nettipulssilla varustettua modeemia, voit ottaa pulssin puhelimella koska tahansa osoitteessa: nettipulssi.dna.fi

PS. Netin käyttöönotossa voit antaa Asennusmestarimme auttaa ja tehdä käyttöönotosta vieläkin helpompaa, dna.fi/asennusmestari. Asennusmestari auttaa maksutta puhelimitse ja chatissa.


DNA:n yhteystiedot:

DNA Asiakaspalvelu
puh. 044 144 044
ma–pe 8–18, la 9–16.30

Soittaminen ja jonottaminen asiakaspalveluun normaalin kotimaanpuhelun verran.

Myyntipalvelu
puh. 0800 550 044
ma–pe 9–20, la 10–16

Puhelu on maksuton.

Vikailmoitukset 24h
puh. 0800 300 500

Puhelu on maksuton.

DNA Kaupat Vantaalla:
Dixi, Jumbo ja Myyrmanni