VAV Asunnot rakennuttaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Myyrmäen aseman läheisyyteen

VAV Asunnot Oy rakennuttaa Vantaan Myyrmäkeen 16-kerroksisen tornitalon. A-energialuokkaan tähtäävään taloon tulee kaikkiaan 120 kohtuuhintaista ARA-vuokra-asuntoa. Rakentaminen alkaa keväällä 2024 ja talon arvioitu valmistumisaika on vuoden 2025 lopussa.

Osoitteeseen Myyrmäentie 2c rakentuva, moderni ja ulkomuodoltaan erottuva tornitalo tulee olemaan osa muiden asuntotoimijoiden yhteistä korttelipihaa. Myyrmäentie 2c sijaitsee aivan kivenheiton päässä Myyrmäen asemasta ja joukkoliikenneyhteyksistä sekä kattavista palveluista, joten autoa tässä ilmeikkäässä talossa asuessa ei välttämättä edes tarvitse. Autopaikkoja tulee kuitenkin saataville viereiseen autohalliin.

Taloon tulee niin pienempiä koteja yksin asuville kuin suurempia perheasuntoja. Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee pesutupa, ulkovälinevarasto/pyöräpaja sekä varastotiloja. Ylimpään kerrokseen rakentuu kaksi hulppealla näköalalla varustettua saunaosastoa ja kerhotila.

”Myyrmäentie 2c on VAV:n ensimmäinen korkean rakentamisen kohde. Tämä kohde on hyvä lisä VAV:n monipuoliseen kiinteistökantaan. On hienoa, että voimme tarjota lisää uusia laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Vantaalla”, VAV:n rakennuttamisjohtaja Antti Huurre sanoo.

Myyrmäentie 2c:n suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa KVR-urakoitsija Fira Rakennus Oy.

Lisätietoja: Antti Huurre, rakennuttamisjohtaja

etunimi.sukunimi@vav.fi, vav.fi