VAV Yhtymä Oy osti 41 vuokra-asuntoa Kuninkaalasta

VAV Yhtymä Oy on ostanut 31.1.2024 Vantaan kaupungilta As. Oy Sepänpuiston koko osakekannan, 41 vuokra-asuntoa. Nykyiset vuokralaiset siirtyvät VAV Yhtymän vuokralaisiksi kaupantekopäivästä alkaen. Kauppaan kuuluu myös tontti (4 695 m²).

Osoitteessa Taostie 2 sijaitsevassa vuokratalossa on 41 asuntoa. Talossa on sekä pienempiä asuntoja yksin asuville että suurempia perheasuntoja. Vuonna 1991 valmistunut Taostie 2 sijaitsee rauhallisella Kuninkaalan asuinalueella, lähellä Tikkurilan kattavia palveluita ja Vantaanjoen vehreitä ulkoilumaastoja, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

”Meillä on erityinen vastuu kohtuuhintaisen asumisen tarjoamisessa pieni- ja keskituloisille kotitalouksille Vantaalla. Taostie 2:n asunnot tukevat hyvin tätä strategista tavoitettamme”, toimitusjohtaja Mirka Saarholma sanoo.

Kaupunkiympäristön toimiala puolestaan katsoi, että alueen tulevan kehityksen kannalta on tarkoituksenmukaista myydä sekä tontti että sillä sijaitsevat rakennukset.

Lisätietoja: Mirka Saarholma, VAV:n toimitusjohtaja, etunimi.sukunimi@vav.fi

 

VAV Yhtymä Oy on Vantaan kaupungin 100 prosenttisesti omistaman VAV-konsernin emoyhtiö. VAV Yhtymä Oy omistaa noin 1 100 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Kaikkiaan VAV-konsernilla on yli 11 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Vantaata. VAV:n perustehtävä on tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokrakoteja vantaalaisten kasvavalle joukolle.