Kiinteät kalusteet

 

Asunnossasi olevien kiintokalusteiden saranoiden ja kahvojen kiristyksiä, säätöjä ja öljyämisiä voi tehdä omatoimisesti asumisen aikana. Mikäli kuitenkin havaitset kiintokalusteessa kuten kaapissa, väliovessa, kahvoissa, vetimissä, hyllyissä, hyllyjen kiinnikkeissä, naulakossa ym. vikaa, tee vikailmoitus asuinkiinteistösi huoltoyhtiöön. Muistathan, että tahallisuudesta, huolimattomuudesta tai ilmoitusvelvollisuuden laiminlyönnistä johtuvat vahingot asukas joutuu korvaamaan itse.

Vaatehuoneissa on perusvarustetaso. Lisäsäilytyskoreja, hyllyjen tankoja ym. voit hankkia itse. Huomioithan, että kiinnittäessäsi kiinteästi asennettavia lisävarusteita vaatehuoneeseen, tulee ne jättää paikoilleen mahdollisen poismuuton yhteydessä.

Astiakuivauskaapin ritilät

Astiakuivauskaapin ritilöiden kuntoa kannattaa seurata tietyin väliajoin. Huonokuntoiset, ruostuneet ritilät, voidaan uusia huoltoyhtiön toimesta. Myös kannakkeisiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä kannakkeiden pettäessä hyllytasolla olevat astia voivat rikkoutua. Tee kaikista astiakuivauskaapin ritilöissä havaitsemistasi vioista ja puutteista ilmoitus asuinkiinteistösi huoltoyhtiöön.

Ajankohtaista