Arvomme

VAV-konsernin päivittäisen toiminnan ja strategian perustana toimivat yhtiön arvot, joiden kärkenä toimii ”Elä enemmän VAV:lla”. Tämä tarkoittaa sitä, että kohtuullisen vuokratason, kattavien sähköisten palveluiden ja vastuullisesti toimivan vuokranantajan johdosta asukkaiden asumisen arki sujuu, ja aikaa sekä rahaa jää enemmän elämiseen.

Hyvät arvot ovat toimintasäännöt, joiden mukaan haluamme VAV:n toimivan. Pelkkien adjektiivien listaamiseen sijaan mietimme, millaisista teoista voimme kertoa.  Mietimme, miten teemme asioita arjessa.

Jotta asiakkaamme ja henkilöstömme sisäistävät arvomme, teimme sen myös tarinan muotoon:

TEKEMISESSÄMME korostuvat asiakas- ja henkilöstökokemus sekä palveluiden tarjoaminen ympäri vuorokauden sinne, missä ihmiset liikkuvat. Perustehtävämme on tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia asuntoja vantaalaisille. Haluamme olla haluttu vuokranantaja ja vastuullinen työnantaja. Asuntoja meillä on tänä päivänä yli 11 000 ja toimimme 52 henkilön voimin. Joka kymmenes vantaalainen asuu VAV:n asunnossa. Tavoitteisiin päästäksemme uudistumme rohkeasti, toimimme asiakaslähtöisesti ja edistämme työkykyä, digitalisoimme asiakaspolut ja prosessit sekä rakennamme ja ylläpidämme kiinteistöjä taloudellisesti, kestävästi ja vastuullisesti.

Ajankohtaista