Miten arvomme syntyivät?

Yrityksen arvojen tulee olla merkitykselliset niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllekin, ja ohjata toimintaa VAV:lla päivittäin.

Hyvät arvot ovat toimintasäännöt, joiden mukaan haluamme VAV:n toimivan. Pelkkien adjektiivien listaamiseen sijaan mietimme, millaisista teoista voimme kertoa. Halusimme VAV:lle arvot, joiden mukaan toimimme. Mietimme, miten teemme asioita arjessa.

Jotta asiakkaamme ja henkilöstömme sisäistävät arvomme, teimme sen myös tarinan muotoon:

TEKEMISESSÄMME korostuvat asiakas- ja henkilöstökokemus sekä palveluiden tarjoaminen ympäri vuorokauden sinne, missä ihmiset liikkuvat. Perustehtävämme on tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia asuntoja vantaalaisille. Haluamme olla haluttu vuokranantaja ja vastuullinen työnantaja.

Asuntoja meillä on tänä päivänä yli 11 000 ja toimimme 54 henkilön voimin. Joka kymmenes vantaalainen asuu VAV:n asunnossa.

Tavoitteisiin päästäksemme uudistumme rohkeasti, toimimme asiakaslähtöisesti ja edistämme työkykyä, digitalisoimme asiakaspolut ja prosessit sekä rakennamme ja ylläpidämme kiinteistöjä taloudellisesti, kestävästi ja vastuullisesti.

Ajankohtaista