Iloa ja valoa uudiskohteen kaksiossa

Minun kotiani voisi kutsua valon leikkikentäksi. Ikkunoista tulvii valoa avaraan olohuoneeseen ja keittiöön – asuntoni pohjaratkaisu on hyvin suunniteltu, myöskin kanssani asuvien koirien näkökulmasta. Kotini sijaitsee Tikkurilan ytimessä, vasta valmistuneen uudisrakennuksen yläkerroksissa. Parvekkeeltani voi ihastella Tikkurilan kattojen yli avautuvaa näkymää ja ehkäpä istutan kesällä ruukkuihin myös pienen hyötypuutarhan. 

Meillä majailee melkoinen pesue – yhteensä neljä pitkäkarvaista chihuahuaa ja minä! Vanhemmat herrat Hector, Topi ja Hugo ovat jo arvokkaasti ikääntyneitä ja rauhallisia elämästä nautiskelijoita, kun taas nuorimmainen Valtteri on melkoinen energiapakkaus.  

Koiria on tupsahdellut kotiini tasaisin väliajoin, sillä chihuahua-rotu vei sydämeni mennessään. Yhden kun hankkii niin äkkiä huomaakin, että niitä pyörii jaloissa neljä! Harrastan koiranäyttelyissä kiertämistä ja agilityä, ja kaikki koirani on hankittu sillä ajatuksella, että niistä saisi sopivan kaverin näihin harrastuksiin.  

Kodissani parasta on olohuone, johon mahtuu iso ja muhkea sohva. Se on oikeastaan koko kodin keskipiste. On tärkeää, että mahdumme kaikki viisi käpertymään yhtä aikaa iltaisin sohvalle lepäilemään. Olohuoneessa tulee vietettyä aikaa myös ystävien kanssa, siksi on tärkeää, että tila on riittävän iso ja avara ja että siellä on mukava viettää aikaa.  

Sisustukseen liittyvä haaveeni on vielä suunnitteilla. Tikkurilan kotini on uudiskiinteistössä, joka valmistui vasta muutama kuukausi sitten. Kaikki on tällä hetkellä niin uutta ja toimivaa, että en muuttaisi kodissani mitään. Asumiseen liittyvä haaveeni on, että saisin tästä Tikkurilan asunnosta pitkäaikaisen kodin itselleni ja koirilleni. 

Meidän naapurustossa asuu mukavaa porukkaa! Rappukäytävässä on tullut monia iloisia ja vilpittömiä kohtaamisia, kaikki tervehtivät toisiaan ja useimmiten hymy irtoaa viimeistään, kun naapurit huomaavat pienet karvakaverini. Lemmikkeihin suhtaudutaan niin vuokranantajien kuin naapureidenkin taholta nykyisin ihanan myönteisesti – nehän ovat kuitenkin osa perhettä.  

Kotini sijaitsee kiinteistössä, joka on rakennettu Joutsenmerkki-ympäristökriteerien mukaisesti. Se tarkoittaa, että kiinteistön rakennusmateriaalit ovat turvallisia ja terveellisiä ja rakentamisessa otetaan huomioon kiinteistön koko elinkaari.  

Koska koko rakennus on aivan uusi, on naapurustossa kaikki viimeisen päälle kunnossa. Meillä asukkailla on esimerkiksi käytössä mobiilisovellus, jonka kautta voi näppärästi varata vaikkapa saunavuoron tai pyykkituvan. Lisäksi pihalla odottaa yhteiskäyttöauto, jolla voi piipahtaa vaikka isommillekin ruokaostoksille. 

 

 

Jutta asuu Tikkurilan ytimessä, nautiskellen kaupunkielämän vilinästä ja uudiskohteessa sijaitsevan kotinsa avaruudesta, yhdessä neljän chihuahuansa kanssa.

Arrow right Katso kaikki

Iloiset rappukäytävä- kohtaamiset lisäävät naapuruston viihtyisyyttä.

Kaupungin sykettä ja monipuolisia palveluja Tikkurilassa

Tikkurilassa parasta on se, että kaikki tarvittava löytyy käden ulottuvilta. Tikkurilan keskustan palvelut, ruokakaupat, ravintolat ja muut tarpeelliset asiointipaikat, minun tapauksessani esimerkiksi eläinlääkäri, löytyvät kaikki kävelymatkan päästä kotoa. Tikkuraitti on Tikkurilan keskustan vilkas kauppakatu, josta löytyy yhtä sun toista tarpeellista. 

Tikkurila tunnetaan myös julkisen liikenteen risteysasemana ja se onkin aivan huippua! Tikkurilan asemalta pääsee mihin suuntaan vain nopeasti ja kätevästi. Myös vierestä kulkevaa Kehä 3 -tietä pitkin pääsee helposti sujahtamaan autolla niin itään kuin länteenkin. 

Lisäksi aivan juna-aseman vierestä pääsee sukeltamaan puistotunnelmiin Keravanjoen varteen. Jokirannan varrella voi kuljeskella hiekkateitä pitkin ihastellen Tikkurilankosken kuohuja ja hopeapajujen havinaa. 

Jos Tikkurilasta tehtäisiin postikortti, siihen ikuistettaisiin kaupunkisilhuetti, jossa erottuisivat tiedekeskus Heurekan rakennus, matka- ja ostoskeskus Dixi sekä Sokos Hotel Vantaa. Nämä kolme ovat Tikkurilan tunnettuja maamerkkejä. Tikkurila on reilusti ja avoimesti kaupunkikeskus ennemmin kuin luontokohde – siksi postikorttiinkin tulisi ikuistaa tunnelmia kaupungin jatkuvasta ja pysähtymättömästä sykkeestä! 

Julkisen liikenteen keskus

Monipuoliset palvelut lähellä

Kulttuurikohteita ja tapahtumia

Puistoalueita

Jutta asuu Tikkurilan ytimessä, nautiskellen kaupunkielämän vilinästä ja uudiskohteessa sijaitsevan kotinsa avaruudesta, yhdessä neljän chihuahuansa kanssa.

Arrow right Katso kaikki

KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET TUTUSTUMAAN KOTEIHIMME.