Onnellisia hetkiä omalla pihalla

Minun kotiani voisi kutsua kompaktin täydelliseksi kokonaisuudeksi, josta löytyy kaikki tarvittava ja vähän ylikin. Kotini on nimittäin ihastuttava kaksio omalla saunalla ja omalla pihalla. Aiemmin en ollut kovakaan saunoja, mutta nyt kun sauna löytyy omasta takaa niin olen innostunut siitäkin ja kutsunut jopa kavereita saunomaan kanssani! 

Taloyhtiömme on sympaattinen pieni rivitaloyhteisö, jossa asuu mukavaa väkeä. Lähdin myös mukaan asukastoimintaan, kun muutin nykyiseen asuntooni. Asukkailla on oikeasti paljon mahdollisuuksia vaikuttaa, jos vain on halua! Olemme järjestäneet yhdessä pihatalkoita ja pikkujoulutkin – mukavaa yhdessäoloa ja yhteisten asioiden hoitamista.

Meillä majailee itseni lisäksi myös kaksi karvakuonoa. Hieno neiti Aliina ja herrasmies Otto, joiden kanssa menoa riittää! Itseasiassa odotamme, että saamme tänä vuonna pentuja, joten katsotaan kuinka monta meitä täällä kohta vipeltää. Kymmenvuotias terrieriherra Otto on kyllä melkoinen vahtikoira – jos meille tulee vieraita käymään niin Otto pusuttaa kaikki tervetulleiksi häntä heiluen!

Kodissani parasta on oma piha – ehdottomasti! Etenkin kahden karvaisen kaverin omistajana oma piha on arjen luksusta. Terrierini touhuavat ja telmivät pihalla onnellisina lähes päivittäin. Omalla pihalla onkin tullut vietettyä monia onnellisia hetkiä maailman menoa ihmetellen. 

Käymme koirieni kanssa lenkkeilemässä lähimaastoissa päivittäin ja onkin mukavaa, kun vaihtelevia reittejä löytyy ihan kulman takaa. Lähiseuduilla on monta eri koirapuistoa, kuten Pähkinärinteen ja Vapaalanaukeen koirapuistot ja Sahrapuiston sekä Juustenin puistoalueet.  

Sisustukseen liittyvä haaveeni on uudistaa kevyesti olohuonettani. En ole itse kovinkaan taitava sisustaja, mutta näen jo silmissäni, kuinka olohuoneeseen saisi tuotua tunnelmaa suoraan luonnosta esimerkiksi maalaamalla seinän jollakin murretulla ja maanläheisellä sävyllä. 

Meidän naapurustossa asuu rentoa ja aktiivista väkeä. Pihalla tulee aina pysähdyttyä rupattelemaan naapureiden kanssa ja pohtimaan oman naapuruston asioita. Yhdessä olemme saaneet myös paljon aikaan – asukastoiminnan kautta saimme esimerkiksi yhdessä isännöitsijän kanssa suunniteltua mattotelineelle uuden toimivamman sijoituspaikan ja lisää pyykkinaruja yhteiseen käyttöön.

 

 

Helena asuu Hämeenkylässä rivitalokaksiossa kahden pikkukoiransa kanssa ja nauttii etenkin oman pihan tuomasta arjen luksuksesta.

Arrow right Katso kaikki

Asukkailla on oikeasti paljon mahdollisuuksia vaikuttaa

Hämeenkylässä luonto kutsuu seikkailulle

Hämeenkylässä parasta on kaikkialla ympäröivä luonto! Ihanan rauhalliset, vaihtelevat lenkkipolut, ovat koiranomistajan unelma. Etenkin Soltropin metsäpolut ja Lammaslammen ympäri kiertävät ulkoilureitit ovat Hämeenkylän ehdottomia helmiä. 

Hauska juttu on myös se, että kilometrin säteellä kotoani löytyy kolme K-Supermarkettia! Voin siis valita fiiliksen mukaan, mihin kauppaan milloinkin menen ostoksille. Myyrmäen palvelut, kuten kirjasto ja ostoskeskus ovat myös kätevästi bussimatkan päässä. 

Myös kuntosalille kävelen kotiovelta vartissa ja jos oikein haluaa urheilla, niin läheltä löytyy myös Malminkartanon portaat! Portaissa voi yrittää rikkoa ennätysaikoja ja ylittää itsensä kipuamalla koko matkan kukkulan päälle. Uurastus palkitaan mahtavilla Vantaan yli siintävillä maisemilla! 

Jos Hämeenkylästä tehtäisiin postikortti, niin siihen ikuistettaisiin Lammaslampi. Se on koko kylän sydän – joulun alla lammen rannalla kasvavaan puuhun sytytetään jouluvalot ja lammella järjestetään myös monia tapahtumia. Lammaslammen laiturin nokassa on mahtavaa kesäisin istuskella ja liottaa varpaita lämpimässä vedessä. 

Lammella on myös koirien uimaranta ja aivan vierestä löytyy myös muutama ratagolfväylä. Ja onhan meillä toki Hämeenkylän kartanokin, jonka hienoa arkkitehtuuria voi ihastella kävelyllä kartanonpuistossa tai piipahtamalla kartanohotellin ravintolaan illalliselle.

Useita päiväkoteja ja kouluja

Monipuoliset ulkoilureitit

Luontokohteita

Kauppoja, apteekki ja kirjasto

Helena asuu Hämeenkylässä rivitalokaksiossa kahden pikkukoiransa kanssa ja nauttii etenkin oman pihan tuomasta arjen luksuksesta.

Arrow right Katso kaikki

KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET TUTUSTUMAAN KOTEIHIMME.