VAV-kodissa on DNA taloyhtiönetti – näin se toimii

Tiesitkö, että käytössäsi on DNA Netti taloyhtiösopimuksella? Tässä jutussa kerromme, mikä taloyhtiönetti on ja miten se toimii.

VAV:n asunnoissa on asukkaiden käytössä vuokraan sisältyvä DNA Netti. Liittymän perusnopeus on 25 Mbit/s, joka riittää mainiosti nettipalveluiden peruskäyttöön. Näin saat netin käyttöösi.

Taloyhtiönetti on nopea kiinteä nettiyhteys. Käytännössä operaattorin kiinteä, kaapeleiden kautta tuleva nettiyhteys tuodaan lähimmästä operaattorin jakokaapista taloyhtiön teknisen tilan talojakamoon, josta yhteys jakautuu kaikkiin taloyhtiön asuntoihin.

Kiinteä yhteys takaa netille hyvän toimintavarmuuden ilman suurempia netin nopeuden vaihteluvälejä. Näin asukkaille mahdollistetaan luotettava, jopa 1000 Mbit/s nopeuteen asti yltävä nettiyhteys.

Asukkaana voit valita itsellesi sopivimman nettinopeuden. Perusnopeus on mahdollista myös päivittää tehokkaampiin lisänopeuksiin, jolloin kotiin saa vieläkin nopeamman nettiyhteyden – riittävän nopealla netillä isonkaan perheen netti ei pätki, vaikka kaikki käyttäisivät sitä yhtä aikaa.

Vaihtoehdot ja hinnat https://www.dna.fi/vav

Taloyhtiönetti on helppo ottaa käyttöön

Edullisempien hintojen ja toimintavarmuuden lisäksi VAV:n asukkaat saavat netin käyttöönsä hetkessä. Jotta yhteyden saa jaettua kaikkiin talouden laitteisiin, tarvitset vain modeemin.

Lisäksi taloyhtiösopimuksessa taloyhtiöt on kytketty samalla myös kaapeli-tv-verkkoon. Tämä tarkoittaa, että maksuttomien peruskanavien lisäksi voit hyödyntää monipuolisia kaapeli-tv:n palveluita, esimerkiksi erilaisia maksukanavapaketteja tai DNA TV Hubi -palvelua.

Miten saan DNA Netin toimimaan asunnossani?

Näin homma toimii:

  • Ota netti käyttöön osoitteesta dna.fi/vav, ole yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun tai käy DNA Kaupassa esimerkiksi Dixissä, Jumbossa tai Myyrmannissa.
  • Valitse tarpeitasi vastaava nopeus: vuokraan sisältyvä perusnopeus tai maksullinen lisänopeus.
  • Netin aktivoinnin yhteydessä voit hankkia halutessasi myös modeemin, jota tarvitset netin käyttöön.
  • Kytke modeemi seinään ja laita se päälle. Liitä laitteesi verkkoon.
  • Tarkista Nettipulssin avulla, että kaikki toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

 

DNA:n yhteystiedot

DNA Asiakaspalvelu

puh. 044 144 044, ma–pe 8–18

Soittaminen ja jonottaminen asiakaspalveluun maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran.

Myyntipalvelu

puh. 0800 550 044, ma–pe 9–20, la 10–16. Puhelu on maksuton.

 Vikailmoitukset 24h

puh. 0800 300 500. Puhelu on maksuton.

DNA Kaupat Vantaalla: Dixi, Jumbo ja Myyrmanni