VAV-kodissa on DNA taloyhtiönetti – näin se toimii

Muutitko juuri uuteen asuntoon, ja huomasit, että käytössäsi on DNA Netti taloyhtiösopimuksella? Mikä taloyhtiönetti käytännössä oikein on ja kuinka se toimii?

VAV:n asunnoissa on asukkaiden käytössä vuokraan sisältyvä DNA Netti. Liittymän perusnopeus on 25 Mbit/s, joka riittää nettipalveluiden peruskäyttöön.

Taloyhtiönetti on nopea kiinteä nettiyhteys. Käytännössä operaattorin kiinteä, eli kaapeleiden kautta tuleva nettiyhteys tuodaan lähimmästä operaattorin jakokaapista taloyhtiön teknisen tilan talojakamoon, josta yhteys jakautuu kaikkiin taloyhtiön asuntoihin. Kiinteä yhteys takaa netille hyvän toimintavarmuuden ilman suurempia netin nopeuden vaihteluvälejä. Näin asukkaille mahdollistetaan luotettava ja jopa 1000M asti nopea nettiyhteys.

Jokaisessa kodissa on kuitenkin oma netti, jonka vuoksi asukkaana voit valita itsellesi sopivimman nettinopeuden. Perusnopeus on mahdollista myös päivittää tehokkaampiin lisänopeuksiin, jolloin kotiin saa vieläkin nopeamman nettiyhteyden – riittävän nopealla netillä suurenkaan perheen netti ei pätki, vaikka kaikki käyttäisivät tätä yhtä aikaa.

Vaihtoehdot ja hinnat https://www.dna.fi/vav

Taloyhtiönetti on helppo ottaa käyttöön

Edullisempien hintojen ja toimintavarmuuden lisäksi VAV:n asukkaat saavat netin käyttöön hetkessä. Jotta yhteyden saa jaettua kaikkiin talouden laitteisiin, tarvitset vain modeemin.

Lisäksi taloyhtiösopimuksessa taloyhtiö kytketään samalla myös aina kaapeli-tv-verkkoon, jolloin maksuttomien peruskanavien lisäksi voi hyödyntää monipuolisia kaapeli-tv:n palveluita, esimerkiksi erilaisia maksukanavapaketteja tai DNA TV Hubi -palvelua.

Miten saan DNA Netin toimimaan asunnossani?

Näin homma toimii:

  • Ota netti käyttöön osoitteesta dna.fi/vav, asiakaspalvelussa tai DNA Kaupassa Dixi, Jumbo ja Myyrmanni.
  • Valitse tarpeitasi vastaava nopeus; perusnopeus tai edullinen lisänopeus.
  • Netin aktivoinnin yhteydessä voit hankkia modeemin
  • Kytke modeemi seinään ja asettele se oikein.
  • Tarkista Nettipulssin avulla, että kaikki toimii parhaalla mahdollisella tavalla

 

DNA:n yhteystiedot

DNA Asiakaspalvelu

puh. 044 144 044, ma–pe 8–18

Soittaminen ja jonottaminen asiakaspalveluun maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran.

Myyntipalvelu

puh. 0800 550 044, ma–pe 9–20, la 10–16. Puhelu on maksuton.

 Vikailmoitukset 24h

puh. 0800 300 500. Puhelu on maksuton.

DNA Kaupat Vantaalla: Dixi, Jumbo ja Myyrmanni