Kierrätä vanha elektroniikka vastuullisesti

Löytyykö kotoasi vanha puhelin, tabletti tai älykello, joka on jäänyt kaapin pohjalle? Tai käytätkö VAV-asuntoosi maksutta kuuluvaa 25 Mbit/s nettiyhteyttä yli 4 vuotta vanhalla WiFi-modeemilla, joka voi olla energiasyöppö ja tietoturvariski? Mitä jos auttaisit kierrättämään niiden valmistukseen käytetyt arvokkaat raaka-aineet? Älä jätä vanhoja laitteita pölyttymään nurkkiin tai stressaa kierrätyksen hankaluudesta.

Voit tuoda vanhan päätelaitteen SER-keräyspisteiden lisäksi myös DNA Kauppaan kierrätettäväksi. DNA huolehtii, että kierrätettävät laitteesi käsitellään tietoturvallisesti ja kaikki mahdolliset henkilökohtaiset tietosi poistetaan sekä arvokkaat raaka-aineet otetaan talteen. Lisäksi DNA antaa vanhoista ehjistä puhelimista, tableteista ja valikoiduista älykelloista reilun DNA Vaihtohyvityksen sekä auttaa uusien laitteiden valinnassa.

Joten seuraavalla kerralla, kun olet matkalla kauppaan, ota mukaasi myös vanha puhelin tai modeemi.  Tarkista lähin DNA Kauppa ja aukioloajat osoitteessa dna.fi/dnakaupat. Voit lukea lisää laitteiden kierrätyksestä DNA:n nettisivuilta.

Jos et ole vielä ottanut nettiyhteyttä käyttöön, se onnistuu osoitteessa dna.fi/vav.

Näin valitset kotiisi sopivan nettinopeuden.