Vastuullisuus

VAV:lla on käynnissä uudistamisen aika. Asiakkaidemme kannalta merkityksellisin on ollut uuden strategian käytäntöön vienti. Sen kärkenä on ”Elä enemmän VAV:lla”, mikä tarkoittaa sitä, että kohtuullisen vuokratason, laajojen sähköisten palveluiden ja vastuullisesti toimivan vuokranantajan vuoksi asukkaiden asumisen arki sujuu – aikaa ja rahaa jää enemmän omaan elämään.

Asuntojemme kysyntä on suurempaa kuin koskaan, sillä hakijoiden määrä on ylittänyt 6 000 hakijan rajan. Kysyntään emme valitettavasti pysty vastaamaan niin hyvin kuin tahtoisimme, mutta uutta rakentamalla ja vanhaa korjaamalla haluamme pitää asuntokantamme kysyttynä ja haluttuna. Uusia asuntoja on suunnitteilla satoja ja niitä tulee eripuolille kaupunkia. Kaikki uudet kiinteistöt toteutetaan vastaisuudessa Joutsenmerkki-tasoisina, sillä ympäristöasiat ja asumisterveellisyys ovat meillä tekemisen kärjessä.

VAV on tehnyt jo pitkään töitä, jotta ympäristöystävällisyys siirtyisi sanoista teoiksi rakentamisessa ja muussa toiminnassamme. Olemme iloisia, että tämä on myös muualla laitettu merkille, ja vuonna 2019 saavutimme tammikuussa Asuntomarkkinoiden innovaatiokilpailun toisen sijan Kaskelantien Joutsenmerkki-talolla. Lokakuussa puolestaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) palkitsi meidät Asumisen uudisraivaaja -palkinnolla. Jatkamme edelleen kehittämisen tiellä.

VAV on olemassa asiakkaitaan varten ja kehitämme toimintaamme tästä lähtökohdasta käsin.

Ajankohtaista