Oman työn jälki näkyy asukkaalle palvelun laadussa

Asiakkuusjohtajana vastaan VAV:n asiakkuusyksikön toiminnasta. Yksikköömme kuuluu 23 henkilöä, joiden kanssa huolehdimme isännöinnistä, asuntojen vuokrauksesta ja asiakaspalvelusta. Vaikka omaan työnkuvaani liittyy paljon palavereissa istumista, pidän siitä, että saan työskennellä käytännönläheisesti toimintamme kehittämisen parissa.

Tehtäväni on huolehtia, että pystymme tuottamaan asukkaille palvelua lupaustemme mukaisesti. Tavoitteenani on löytää keinoja, joilla palvelun laatua voitaisiin kehittää entisestään. Viime vuonna uudistimme asiakaspalveluun liittyviä toimintamalleja ja järjestelmiä, ja seuraavana suurena kokonaisuutena vuorossa ovat kiinteistönhoitoon liittyvät uudelleenjärjestelyt.

Se, miten hyvin me hoidamme työmme, näkyy suoraan siinä, millaista VAV:n asunnoissa on asua. Toisaalta työmme tehokkuus näkyy myös asuntojemme vuokratasossa; mitä tehokkaampaa toimintamme on, sitä matalampana saamme pidettyä asuntojen vuokrat. Työni merkityksellisyys syntyykin juuri siitä, että pystymme tuottamaan asukkaille laadukasta ja kohtuuhintaista asumista.

Lasse Käck

Kirjoittaja on asiakkuusjohtaja, joka tykkää työnsä käytännönläheisyydestä ja harrastaa monipuolisesti urheilua golfista jääkiekkoon.

Arrow right Katso kaikki

Työni merkityksellisyys syntyykin juuri siitä, että pystymme tuottamaan asukkaille laadukasta ja kohtuuhintaista asumista.

Vuokra-asuminen ei kuitenkaan ole aina pelkästään taloudellinen valinta, vaan moni valitsee sen myös helppouden ja huolettomuuden takia. Meitä ihmisiä on moneksi, yksi arvostaa yhtä ja toinen toista. Esimerkiksi sijainti on monelle ratkaiseva tekijä asuntoa valitessa, mutta senkin suhteen ihmiset kaipaavat eri asioita. Joku tahtoo olla mahdollisimman lähellä palveluita ja toinen asua vähän sivummalla kaikesta vilinästä.

 

Parasta työssäni on sen itsenäisyys. Päätämme johtoryhmässä suuntaviivat ja tavoitteet, ja saan oman vastuualueeni asioiden toteutukseen varsin vapaat kädet. Rinnalla ovat tietysti erinomaiset työkaverit, joiden kanssa hommia on mukava tehdä porukalla. Meillä löytyy todella paljon osaamista organisaation joka osa-alueelta, mikä mahdollistaa monipuolisen keskustelun ja asioiden tarkastelun erilaisista näkökulmista.

Työn vastapainoksi on päästävä säännöllisin väliajoin juoksemaan pallon perässä tai pelaamaan jääkiekkoa. Harrastan urheilua monipuolisesti golfista hiihtoon ja se antaa myös työpäiviini energiaa.

Lasse Käck

Kirjoittaja on asiakkuusjohtaja, joka tykkää työnsä käytännönläheisyydestä ja harrastaa monipuolisesti urheilua golfista jääkiekkoon.

Arrow right Katso kaikki