Meillä VAV:n työntekijöillä on yhteinen tehtävä: haluamme olla omalta osaltamme rakentamassa koteja, joissa on hyvä elää. Tässä blogissa kerromme, ketä me olemme ja millaista työtä teemme. Hauska tutustua!

Asiantuntija tuhansien asuntojen kokemuksella

Olen käynyt tuhansissa asunnoissa elämäni aikana, joten aika hyvä kuva on piirtynyt siitä, millaisia ovat hyvän asumisen tekijät. Koteja on yhtä monenlaisia kuin ihmisiäkin, mutta turvallisuus ja toimivuus ratkaisevat. Niiden eteen me teemme töitä. 

Energiavastaavana huolehdin huoneistojen teknisestä toiminnasta, lämpimästä vedestä, sähköjärjestelmästä, kiinteistöautomaation toiminnasta sekä energian raportoinnista. Taustallani on yli 20 vuoden kokemus sähköurakointitöistä. Kerran edellisessä työpaikassani teimme VAV:lle projektia, joka sitten toikin eteeni kokonaan uuden työpaikan.  Täällä olen viihtynyt todella hyvin. Työkaverit ovat mukavia ja erittäin ammattitaitoisia ja myös työpaikan edut ovat hyvät. Meillä on rento, mutta tekevä meininki. Jokainen saa hoitaa oman tonttinsa tavallaan ja sitä arvostan.

Yksi iso urakkani ovat olleet kiinteistöjen energiatodistukset, joita olen tehnyt yli 400.

Yksi iso urakkani ovat olleet kiinteistöjen energiatodistukset, joita olen tehnyt yli 400. Uskoisin, että VAV on tässä asiassa edelläkävijä koko valtakunnassa. Energiatodistus perustuu laskelmiin, joissa huomioidaan rakennuksen rakenteita ja muita energiatehokkuuteen liittyviä elementtejä.  Työssäni saan onnistumisen fiiliksiä siitä, kun saan asioita eteenpäin. Teknisen ymmärryksen lisäksi tarvitsen vuorovaikutustaitoja ja se onkin työn suola, että saan kohdata erilaisia ihmisiä. 

Vuokra-asuminen on turvallinen asumismuoto. Kun perusasiat hoituvat, meillä saa yleensä asua niin pitkään kuin haluaa. VAV pitää huolta asunnon arvosta ja meidän kodit ovatkin rakennusteknisesti hyvässä kunnossa.  Epäkohtiin pyrimme puuttumaan mahdollisimman nopeasi. Asukkaille on myös etu, että olemme vastuullinen vuokranantaja ja voittoa tavoittelematon yritys.  

Onhan tärkeää, että koti on omannäköinen ja siellä viihtyy.

KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET TUTUSTUMAAN TEKIJÖIHIMME.