Asunnon hakeminen

Oletko kiinnostunut kohtuuhintaisista vuokra-asunnoistamme? Jätä asuntohakemus. Kaikki vapautuvat asuntomme vuokrataan hakemusten perusteella. Tutustu ohjeisiin, niin hakemuksen täyttö käy helposti.

Näin haet asuntoa

VAV-konsernissa omistaa ja vuokraa ARA-rahoitteisia asuntoja sekä vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Tutustu asuntojemme vuokrausehtoihin.

Jättäessäsi hakemusta ARA-vuokra-rahoitteiseen vuokra-asuntoon, sinun on ilmoitettava hakemuksessa itsesi ja mahdollisesti mukanasi muuttavan perheen tulotiedot, varallisuus ja velat. Huomioithan, että asuntohakemuksessa euromääräiset luvut tulee pyöristää tasaeuroihin.

Tarjoamme vapautuvia asuntoja hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten täytäthän asuntohakemuslomakkeen huolellisesti. Asuntoja tarjotaan vain täysi-ikäisille hakijoille.

Saat kuittauksen sähköpostiisi lähettämästäsi hakemuksesta. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hakemus on voimassa neljä kuukautta. Voit jatkaa asunnon hakemista uusimalla asuntohakemuksesi.

Ennen asuntotarjouksen antamista tarkistamme kaikkien täysi-ikäisten asunnonhakijoiden luottotiedot ja kaikkien hakemuksessa mukana olevien henkilöiden väestörekisteritiedot.

Täytä asuntohakemus

Liitteiden jättäminen

Voit liittää pyydetyt liitteet halutessasi suoraan hakemuksen viimeiselle sivulle. Pyydämme tarvittaessa lisäselvityksiä.

Hakemuksen muuttaminen ja uusiminen

Jätettyäsi sähköisen asuntohakemuksen voit muuttaa sen tietoja, uusia tai poistaa hakemuksen.

Pääset muokkaamaan asuntohakemustasi niin, että kertakirjaudut järjestelmään pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Voit myös rekisteröityä palveluun tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi.

Tunnistautuminen on turvallista ja tapahtuu suojatussa yhteydessä.

Muuta hakemusta

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit uusia asuntohakemuksesi täyttämällä uuden hakemuksen, joka korvaa automaattisesti aiemman.

 

Ajankohtaista