Asunnon hakeminen

Oletko kiinnostunut kohtuuhintaisista vuokra-asunnoistamme? Jätä asuntohakemus alla olevaa painiketta klikkaamalla.
Kaikki vapautuvat asuntomme vuokrataan hakemusten perusteella.

Täytä asuntohakemus

Jättäessäsi hakemusta, sinun on ilmoitettava hakemuksessa mahdollisesti mukana muuttavan perheen tulotiedot ja varallisuus yhteensä sekä varallisuuteen kohdistuvat velat. Voit liittää pyydetyt liitteet suoraan hakemuksen viimeiselle sivulle halutessasi. Pyydämme tarvittaessa lisäselvityksiä.

Lähettämästäsi hakemuksesta saat kuittauksen sähköpostiisi.  Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vapautuvia asuntoja tarjoamme hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten täytäthän asuntohakemuslomakkeen huolellisesti. Asuntoja tarjotaan vain täysi-ikäisille hakijoille.

Huom! Asuntohakemuksessa euromääräiset luvut tulee pyöristää tasaeuroihin.

Hakemus on voimassa neljä kuukautta.  Voit jatkaa asunnon hakemista uusimalla asuntohakemuksesi. Ohjeet hakemuksen uusimiseen ovat alla.

Hakemuksen muuttaminen ja uusiminen

Jätettyäsi sähköisen asuntohakemuksen voit muuttaa sen tietoja sekä uusia tai poistaa hakemuksen alla olevan painikkeen kautta. Tehdäksesi tämän voit kertakirjautua pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai rekisteröityä palveluun tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautuminen on turvallista ja tapahtuu suojatussa yhteydessä.

Muuta hakemusta

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit uusia hakemuksesi täyttämällä uuden hakemuksen, joka korvaa automaattisesti aiemman.

Ennen asuntotarjouksen antamista tarkistamme kaikkien täysi-ikäisten asunnonhakijoiden luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä sekä kaikkien hakemuksessa mukana olevien henkilöiden väestörekisteritiedot. Lisätietoja ARA-rahoitteisten asuntojen asukasvalintaperusteista, varallisuusrajoista sekä maksuhäiriö- ja väestötietomerkintöjen vaikutuksesta voit lukea täältä.

 

 

Ajankohtaista