Asunnon hakeminen

Jos olet kiinnostunut kohtuuhintaisista vuokrakodeistamme, jätä meille asuntohakemus. Kaikki vapautuvat asuntomme vuokrataan meille jätettyjen hakemusten perusteella.

Hakemus vaihtoehtoja on kaksi – vapaa- ja ARA-rahoitteinen. Haettaessa asuntoa ARA-rahoitteisesta kiinteistöstä, sinun on ilmoitettava hakemuksessa perheen tulotiedot ja varallisuus yhteensä sekä varallisuuteen kohdistuvat velat. Pyydämme tarvittaessa lisäselvityksiä.

Vapaarahoitteisella hakemuksella haetaan asuntoja vain vapaarahoitteisista kiinteistöistä, joissa ei ole varallisuusrajoja, mutta hakijalla ei saa olla mitään merkintöjä luottotiedoissa.

HAE ASUNTOA

Kun täytät sähköisen asuntohakemuksemme, se on aktiivinen jo heti seuraavana arkipäivänä.

Vapautuvia asuntoja tarjoamme hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten täytäthän asuntohakemuslomakkeen huolellisesti. Asuntoja tarjotaan vain täysi-ikäisille hakijoille. Huom! Sähköisessä asuntohakemuksessa euromääräiset luvut tulee pyöristää tasaeuroihin.

Täytettyäsi hakemuksen sinun on mahdollistaa tallentaa itsellesi hakemuskooste PDF-tiedostona. Hakemus on voimassa neljä kuukautta. Jos sopivaa asuntoa ei ole löytynyt tässä ajassa, voit jatkaa asunnon hakemista uusimalla asuntohakemuksesi. Ohjeet hakemuksen uusimiseen ovat alla.

Hakemuksen muuttaminen ja uusiminen

Jätettyäsi sähköisen asuntohakemuksen voit muuttaa sen tietoja sekä uusia tai poistaa hakemuksen yllä olevan painikkeen kautta. Tehdäksesi tämän sinun täytyy rekisteröityä palveluun tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautuminen on turvallista ja tapahtuu suojatussa yhteydessä.

Muuta hakemusta

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit uusia hakemuksesi täyttämällä uuden hakemuksen, joka korvaa automaattisesti aiemman.

Ennen asuntotarjouksen antamista tarkistamme kaikkien täysi-ikäisten asunnonhakijoiden luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä sekä kaikkien hakemuksessa mukana olevien henkilöiden väestörekisteritiedot. Lisätietoja ARA-rahoitteisten asuntojen asukasvalintaperusteista, varallisuusrajoista sekä maksuhäiriö- ja väestötietomerkintöjen vaikutuksesta voit lukea täältä.

Asunnon saannin odotusaikaa emme pysty arvioimaan. Kykenemme tarjoamaan asuntoja vain sitä mukaa, kun niitä vapautuu poismuuttavilta asukkailtamme.

 

Ajankohtaista