Retiisikuja 2, Hiekkaharju

Tervetuloa uuteen kotiin Hiekkaharjuun!

Hiekkaharjuun, juna-aseman läheisyyteen, valmistuu kesäkuussa 2024 uusia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Osoitteeseen Retiisikuja 2 valmistuu 62 uudenaikaista kotia.

Täytä hakemus

Retiisikuja 2 – Ympäristöystävällistä asumista junaradan läheisyydessä

Retiisikuja 2 on joutsenmerkitty talo. Se kertoo, että talo on ympäristöystävällinen koko sen elinkaaren ajan – aina rakentamisesta materiaalien kierrättämiseen.

Talo on A-energialuokan talo ja katolle asennetaan aurinkopaneelit.

Huoneistotyypit

1 h + kt + rp/p 29–32,5 m² 560–632 € * 14 kpl
2h + kt + p 40–48 m² 703–812 € * 35 kpl
3 h + kt + p 62,5–65 m² 925–983 € * 9 kpl
4 h + kt +p 78 m² 1 154–1 190 * 4 kpl

* Tarkastamme vuokrat vuosittain.

Huoneistokohtaiset vuokrat

Asemapiirros

Huoneistokohtaiset pohjakuvat

Viihtyisien kotien lisäksi talosta löytyy maksuton pesutupa, kerhohuone, ulkovälinevarasto ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.
Kiinteistö on savuton. Tämä tarkoittaa, että asunnoissa ja parvekkeilla, yhteistiloissa sekä piha-alueella on tupakointi kielletty.

Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €.

Täytä hakemus

Hiekkaharju asuinalueena

Luonnonläheinen Hiekkaharjun asuinalue sijaitsee Itä-Vantaalla, Tikkurilan pohjoispuolella. Alueella on peruspalveluita, mutta monipuolisemmat palvelut löytyvät esimerkiksi Tikkurilan keskustasta, muutaman kilometrin päästä. Alueella on koulu ja muutama päiväkoti.

Hiekkaharjusta on hyvät julkiset yhteydet. Paikallisjunalla matka esimerkiksi Helsingin keskustaan taittuu joutuisasti.

Hiekkaharjussa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Alueella on hyvät ulkoilumaastot rauhallisempaan ulkoiluun, mutta alueella on myös urheilukenttä, ulkoilukuntoilulaitteita, beach volley- ja tenniskenttä reippaampaa liikuntaa harrastaville. Malminiityn frisbee golf -rata on myös kivenheiton päässä. Tikkurilan urheilupuisto ja uimahalli ovat lähellä.

Ajankohtaista